GTA 5 hikaye modunda yapılan hile ile Online'ye girilirse ban yenilir mi?

demonsback

Yoctopat
Daha fazla  
Oyunu yeni aldım story modeda hile yapma isteği geldi normalde hiçbir zaman oyunlarda hile kullanmam nasıl olsa offline mod diye Cheat Engine'den kodlama hilesi yaptım. Peki Offline'de yaptığım hile ve Türkçe yama Online modda ban yememe sebep olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu yeni aldım story modeda hile yapma isteği geldi normalde hiçbir zaman oyunlarda hile kullanmam nasıl olsa offline mod diye Cheat Engine'den kodlama hilesi yaptım. Peki Offline'de yaptığım hile ve Türkçe yama Online modda ban yememe sebep olur mu?

Hayır hatta birçok kişi Online'da Cheat Engine açıp hile yapıyor bana yeme ihtimalin sıfır

Türkçe yama ile Online oynamak mümkün değil girmiyor Online'a

Hikaye moduna hile açarsanız Online’da ban yemezsiniz. Şahsen Online’da da açarsanız yiyeceğinizi düşünmüyorum, ama açmayın. Açmaya teşvik etmiyorum.

Story de yaptığınız bir şey Online kısmı etkilemez, ayrıca Online da Cheat Engine fixlendi, Online da kullanırsanız ban yersiniz. Herhangi bir mod yüklüyken Online girmeyin, story de yaptığınız hileden dolayı ban yemezsiniz dediğim gibi.

Sniper Elite 4 hikaye modunda kullandığım trainerı açık unutup çevrimiçi moda girmiştim. Ertesi gün VAC ban mesajı geldi.

IMG_20221129_225847.jpg

Offline'da yaptığın hileden ban yemezsin fakat Türkçe yamayı Online'a girerken kapatmanı öneririm. Bu arada Rockstar Games bu son 9 aydır falan ban sistemlerini baya iyi bir şekilde düzelttiler, para hilesi yapan falan direk ban yiyor. O yüzden ''Bir şey olmaz ya'' kafasıyla hareket etmeyin, yoksa oyununuzdan olursunuz.

Online'de 1 hafta ve 1 ay olmak üzere 2 kere banlandım PS3'ten beri oynadığım için artık para hilesi vakti gelmişti. Sıradaki banım perma olacakmış Rockstar öyle diyor. Yani Online de çatur çutur ban atıyorlar fakat oyuncu o kadar çok, hile yapan o kadar fazla ki adamlar komple ban atsa serverler bomboş kalır. O yüzden olan arada bize garibanlara denk geliyor :D

Offline'da yaptığın hileden ban yemezsin fakat Türkçe yamayı Online'a girerken kapatmanı öneririm. Bu arada Rockstar Games bu son 9 aydır falan ban sistemlerini baya iyi bir şekilde düzelttiler, para hilesi yapan falan direk ban yiyor. O yüzden ''Bir şey olmaz ya'' kafasıyla hareket etmeyin, yoksa oyununuzdan olursunuz.
Güvenilir bazı yerlerden ücret ödeyerek sınırlı miktarda para hilesini defalarca yaptım hiç bir şey fark etmiyor hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı