GTA 5 Hileli Hesaplar Güvenilir mi?

Ben bir arkadaşımın hesabına birkaç ay önce 200 milyon dolar civarı para eklemiştim hile ile, kendisi hala oynuyor sorun olmadı. Para vereyim demeyin sakın hileli hesaba. Pek etik olmasa bile o kadar meraklıysanız hevesinizi almak için 3. parti yazılımlar ile kendiniz ekleyin.

Platiru gibi sitelerde hesaplar 20₺, hile ise 80₺. Toplamda 100₺ yapıyor. Ayrıca aldığınız hileyi 60 gün boyunca kullanıp diğer özelliklerinden de faydalanabilirsiniz. Ama bunun etik ve yasal bir yöntem olmadığını, çok küçük bir ihtimal bile olsa banlanabileceğinizi unutmayın.

@fgunduz090 sence almalımıyım çünkü benim kendi hesabım var steamden aldım ama kendi hesabımda yapmıyorum ban yersem diye sence ne yapmalıyım?
Social club olarak satınlarda. Al bir tane ben baktım bir kaç yerden bir aralar bende alacaktım 120 lira diyor ama içi dolu sen bilirsin ama yinede

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı