GTA 5 için 2000 TL'ye sistem toplama

Bu sistemde intel işlemci olmayacak işlemci sadece AMD olacak.

AlphaTecno, performanslı olanı alın isme takılmayın. Youtube'dan testlerine bakın hangisi daha iyiyse onu alın. AMD diye onu almayın veya INTEL diye onu almayın. Ama işlemci konusunda açık ara INTEL onda götürüyor haberin olsun.

İ3 4130 öyle ise 4170 daha çok iyidir.

Arkadaşlar yeter artık.Evet intelin işlemcileri iyi ama fx8300 veya fx8320 nin yerine i3 4160 gibi işlemciler önerililiyor.Günümüz oyunları için i3 4160 gibi işlemciler iş görmemeye başlıyacak lütfen bazı gereken yerlerde intel sevdasından vazgeçin.Ha bu arada arkadaşım fx 6300 artık eskidi fx 8300 almaya çalışın.

AMDci ya da intelci olmak size hiçbir şey kazandırmaz, körü körüne bağlanmayın şunlara.

Arkadaşlar biraz da İ3 kullanan birileri konuşsun herkez bir şeyler diyip durmuş.

-Şimdi eğerki multiplayer oyun oynayacaksan İntel sıkıntı yaşatabilir, en iyi örneği Battlefiel 4 64 kişilik serverde gösteriyor FPS dropları yersin gerçi ben bir kaç ayar yaptım rahatlatdım ama hayla var.
-Singleplayer de bu sorun yok her türlü oyuna yetiyor Battlefield 4 dahil.

Sadete geldiğimizde eğer multiplayer ağırlıklı çok kişili oyunlar oynuyacaksan İntel İ3 seni üzebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…