GTA 5 İçin 400 TL'ye Ekran Kartı Tavsiyesi

GTA 5 oynamak istiyorsa 6 GB RAM yapması lazım fakat anakart hakkımda bir bilgim yoktu. O zaman GTA 5 oynaması zor arkadaşın.
GTA 5 hakkında da yeterli bilgin yok. Hiç Technopat GTA 5 ekran kartı incelemelerini izlemedin mi? 4 GB'dan daha fazla kullanmıyor oyun. Boşuna masrafa sokmayın adamı. 750 Ti seçebilirsin ama güç kaynağı yeter mi o konuda emin deilim.

Beyler siz 4 GB'ta denediniz mi de 4 GB kaldırmaz diyorsunuz. Ben 3 GB bellek le açtım ortalama 35 40 FPS aldım. Arkadaşın işlemcisi GTA V'i kaldıracak mi bilemiyorum ama zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynatan ekran kartıdır işlemci değil, ayrıca o işlemci çöp seviyesinde değil yeterli. Ve, evet 3 GB RAM dahi yeterli olacaktır.

Çöp demedim canım. E7500 zamanin iyi işlemcisi ama GTA V minimumda X4 işlemci istiyor. Daha altı ekran kartı iyi de olsa takilmalar yaşatır diye düşünüyorum. Videoyu hızlıca durdurup yürütmek gibi.

Ben sizin çöp dediğinizi ima etmedim, sistem gereksinimlerindeki her şeye takılmayın takılma vs. olmayacaktır.

Bende sistem gereksinimlerine takılmiyorum ama E7500 takılmadan oynatamaz. Bende phenom II 925 var. Ekran kartı olarak da HD 5770. En düşük ayarlarda benim islemcim bile ara ara takılıyor ve 3 4 saat sonra FPS kaybı gözle görülür derece artıyor. Youtube'da varsa bi bakın E7500 ile açılmış GTA V videolarına.

E7500 videoları var tabi ama aynı kartla değil bu yüzden yorum yapamıyorum, yinede sorun çıkartacağını sanmam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı