GTA 5 için 8 GB RAM yeter mi?

• Konuyu başlatan lnex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 2.849
Part 2 oynadım diye bir şey demedim ve 8 GB RAM ile sorunsuz orta ayarlarda part1i oynadım şu an 16 GB RAM'e sahibim ve Last of Us part 2 8 GB RAM ile de oynanabiliyor ve 2 GB RAM ile de GTA 5 oynamışlığım var YouTube'dan testleri izleyip burada boş yorum yapmayın.
YouTube dan test izlediğim falan yok bizzat ilk pcm 2 gb rame sahipti. Bu arada yazdığın şeyi iyi oku dostum düpedüz part 2 yazıyor. Yalan yanlış bilgi vermeyelim.

Kanka bu FPS arttıran bir mod değil bu modu başka bir hata ile de karşılaşsan bu modu kurup oynayabilirsin ben bir doku bozulması bulanık doku kötü kalite doku gibi sorunla karşılaşmadan oynamıştım tabii 16 GB RAM daha iyi fakat insanları illa 16 GB RAM gerekiyor demeniz yanlış.

Kanka bu FPS arttıran bir mod değil bu modu başka bir hata ile de karşılaşsan bu modu kurup oynayabilirsin ben bir doku bozulması bulanık doku kötü kalite doku gibi sorunla karşılaşmadan oynamıştım tabii 16 GB RAM daha iyi fakat insanları illa 16 GB RAM gerekiyor demeniz yanlış.
Performance optimization ve improve performance yazıyor kanki bu direkt fps artıran bir mod ve GTA 5 oynayan bir arkadaşa gerek olmayabilir ama ben her oyunu oynarım demek için 16 gb hatta 32 gb ram lazım. Oyunlara gerekli olan rami geçtim darboğaz olmaması için gerekli olan bir ram miktarı da var darboğaz sadece işlemci ve ekran kartı ile olmaz tüm sistemin benzer kalitede olması lazım. gidip 4070 super 5070 veya 5080 içeren bir sisteme 8 gb takmak tamamen mantıksız.

Yok hocam benim sistemde 6441 MB değerlerinde çalışıyordu hatta 2 GB'da ekran kartıyla paylaşımlı yani pek de bir işe yaramıyor

8 GB hiçbir şeye yetmiyor demek biraz abartı ustam evet oraya doğru gidiyor ama henüz değil GTA 5 legacy Low ayarlarda 4 GB kullanıyor çoğunlukla bu arada.

Yeter fakat çok zorlama bilgisayarı. Arkadaşın dediği gibi, eğer imkanın varsa RAM'i 2x8 yap.

Yok hocam benim sistemde 6441 MB değerlerinde çalışıyordu hatta 2 GB'da ekran kartıyla paylaşımlı yani pek de bir işe yaramıyor.

2 GB Ti küçümsemeyi önermem 6 GB RAM artık zaten hiçbir şeye yetmez denebilir Windows 10 bile 4 GB RAM kullanıyor zaten.
Apunuza 1GB vermenizi öneririm hatta oynadığınız oyunlar o kadar ağır değilse 522MB bile deneyebilirsiniz fazla VRAM APU'nun performansını arttırmaz bir seviyeden sonra sadece israf olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı