Çözüldü GTA 5 için 81 GB yeterli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Korsana destek vermiyoruz fakat oyunun orijinal boyutu 90 GB civarı. 81 GB, oyundan dosyalar çıkartılmadıkça yetmeyecektir. Çıkarırken aynı şekilde virüs de eklenebilir. Oyun, Epic Games’de ücretsizdi. Nasıl kaçırdınız?
Orijinal boyutunun diskte kapladığı alan şu an itibariyle 95.5 GB civarında, Fitgirl Repack gibi kurulması saatleri bulan uyuz repacklerden de mümkün olduğunca uzak durmanızı öneririm, mümkünse orijinalini edinmeye bakın, eğer ki şu an almaya durumunuz yoksa indirim günlerini kovalamanızı veya ilk defa oynayacaksanız bu oyunu deneme amaçlı olarak dosya boyutundan kırpılmamış Reloaded sürüm deneyebilirsiniz. HDD'niz 7200rpm+ bir model ve disk sağlığı da yeterliyse SSD'ye yüklenmesi zorunlu değil.

Adsız.png

Arkadaşlar bakın FitGirl 38 GB indirmede ama Epic Games'de 90 GB tek parça. Siz de anlayışlı olun biraz. İnternet yavaş olmasa ben de indirirdim ve FitGirl indirince 81 GB yerim kalıyor.
Öyle bir durum varsa kızmayız hocam. Zamanında saniyede 200 KB internet ile GTA V indirmeye çalışmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı