GTA 5 için 117 GB sizce oyunun kurulumu uzun sürdüğü için başlamadan sormak istedim şimdiden teşekkürler.
Bu arada SSD'ye kuracağım ve Epic Games'ten indireceğim.
Korsana destek vermiyoruz fakat oyunun orijinal boyutu 90 GB civarı. 81 GB, oyundan dosyalar çıkartılmadıkça yetmeyecektir. Çıkarırken aynı şekilde virüs de eklenebilir. Oyun, Epic Games’de ücretsizdi. Nasıl kaçırdınız?
Fitgirl Repacklerde genel anlamda sorun çıkmıyor zaten, hatta 'korsan indirecekseniz doğru yerlerden indirildiği sürece bir şey olmaz' deniyor ya; bu da o sitelerden biri. Zamanında oradan onlarca oyun indirip bitirmiş biri olarak Kaspersky/Norton gibi sağlam antivirüs sistem taramalarından geçirmeme rağmen hiçbir şey çıkmamıştı, performans/grafik/ses kalitesi vb gibi temel noktalarda ise orijinal sürümlerinden hiçbir farkı yoktu. Ama neticesinde; bu korsan işine ara vermiş biri olarak oynamak istediğim oyunları mümkün olduğunca orijinal olarak edinmeye bakıyorum ve öneriyorum da, emek hırsızlığına gerek yok açıkçası.
Diske sığması veya indirmek için hızlı bir yöntemden başka, konu dışı mesajlar yazmayın lütfen. Alaylı mesajlara da gerek yok. Arkadaşa gereken cevabı verdik. Orijinal indirmesi en iyisi ve korsan yükleme yaparsa virüs girebilir, çevrimiçinden ban yiyebilir. Korsan oyunu orijinale çevirmek sakıncalı olabiliyor.
Konudaki mesajları okusanız keşke. Ben de genelde alamadığım oyunları ya ücretsiz olmasını ya da deneme sürümü aracılığıyla deniyorum ve herkes aynı segmentte değil bunu unutmayın.
Bir de ben sadece hikaye modunu oynayacağım. Online'ı indirmeden kurmanın bir yolu yok mu acaba?