GTA 5 İçin AMD FX X8 8350 ve R9 270 Tabanlı Sistem Toplama

www.vatanbilgisayar.com: Logitech G230 Oyun Headset - Vatan Bilgisayar Gayet güzel F/P bir oyuncu kulaklığı.
www.vatanbilgisayar.com: Thermaltake Tt Esports White-Ra Special Tactics Profesyonel Speed Edition Oyuncu Mouse Pedi - Vatan Bilgisayar Beşiktaşlı iseniz hoşunuza gidebilir :D . Ayrıca kaliteli ve renk uyumu mouse-klavye-mouse pad-kulaklık ile uyumludur.
www.vatanbilgisayar.com: A4 Tech Bloody R8 Kablosuz Şarj Edilebilir Gaming Mouse - Vatan Bilgisayar Bilerek kablosuz seçtim A4 Tech dandik mouse yapmaz, FPS oyunlarındada kablo takılma sıkıntısı çekmessiniz.
www.vatanbilgisayar.com: BLODDY B120 GAMING KLAVYE - Vatan Bilgisayar Buda ekstra tuşlardan arındırılmış, kaliteli ve ışıklı bir F/P oyuncu klavyesi.
www.vatanbilgisayar.com: Casper 20" Led Monitör - Vatan Bilgisayar 2 MS olması güzel, 720 P olduğuna aldırmayın. Oyunları istediğiniz çözünürlükte, PC el verdikçe oynayabilirsiniz.
www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master Silencio Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Masa üstüne koymaya uygun küçük, sessiz ve kaliteli bir kasa.
www.vatanbilgisayar.com: XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE 600W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Kasa küçük diye modüler koydum daralmasın içi. 600 W yetecektir markaya takılmayın, dandik bir marka değil 80+ psudur.
www.vatanbilgisayar.com: Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar Anakartınız el veriyor, stock soğutucu ile bile 4+ Ghz overclock yapmanız mümkündür. Ayrıca kasanızda sessiz, orjinal fanı genelde biraz ses için değiştirirler ama ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
www.vatanbilgisayar.com: MSI B85M GAMING Intel B85 Soket 1150 DDR3 1600 MHz SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar Buda güzel bir oyuncu anakartı ön ve arka portlara desteği güzel, kolay overclock özellikli bir küçük fıçıcık, içi dolu turşucuktur.
www.vatanbilgisayar.com: Corsair 4Gb Value Ddr3 1333Mhz Cl9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar 2 Tane (İntel'in kendi sitesinde işlemci için 1333 Mhz yeterlidir yazıyor, zaten üst seviye bir işlemci değil o kadar, i7'ye bile 1600 takıyorlar, 1333 kafanıza takılmasın.)
www.vatanbilgisayar.com: R9 280 Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bununda fiyat segmentinde hem AMD hemde NVIDIA kartlara göre kendini kanıtlamış bir kart olduğunu düşünüyorum.
www.vatanbilgisayar.com: Wd 3.5" 1Tb Caviar Black Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar SSD yok ama güzel oyun bileşenleri koydum, en azından SSD olmamasına rağmen performanslı bir disktir ve kapasitesinin yeteceğine inanıyorum.

Tamı tamına 3000 Lira. Güzel bir kombinasyon yaptım, bu paraya daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. Ama masanızın üstünde duracak, güzel ekipmanlar ve renk uyumuda sağladım. Hemde sırf gösteriş değil hepsi faydalı, güzel parçalar. Umarım beğenirsiniz ve sistem eleştiriye açıktır.

Saygılar.

Son düzenleme:
Valla paran yoksa ps4 al büyük.ekran 1080p.60 fps süper.oynarsın kolada alışırsın kol süper rahat ve joystick hassasiyet ayarı süper titreşim fln ps4 ısınmaz gibi gibi ama tabiki paran varsa pcde rahat olur

2 Çekirdekli işlemci fanboyluğunu yapmayı kesiniz. İlerde çift çekirdek sıkıntı yaratır. 4.8 Ghz'de çalışabiliyor diye bir İ5'i geçecek değildir. Ayrıca verdiğiniz anakart O.C yapmaya'da uygun değil. Ekipmanları sonradan görmüşüm. Onlarla beraber 2.600 TL'yi geçmeyecektir.Eki Görüntüle 58096
@FireStorm bu konuda haklısın ancak asus h81m-plus bu işlemcide overclock yapabiliyor.(bkz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) Ama dediğin gibi g3258 bu sisteme olmaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı