Hayır yetmez. Kesinlikle darboğaz yapar. Ekran kartı belleği olsa kaplamalar düşük, yırtar bir yerlerden. Sistem belleği, yazılım için gerekiyor. Arkada yaptığı işlemler, yapay zeka vs. derken 6 GB doluyor.
Baktı olmuyor bir 4GB daha ekler. Ama sanmam bir sıkıntı çıkacağını, kaplamaları orta yaparsan sıkıntı çıkmaz, birde çözünürlük 1366x768 yaparsan gayet akıcı bir şekilde oynarsın.
RAM'de kaplama tutulmaz ki. 4 GB olunca bilgi gerektikçe harddiske yükleniyor. Takdir edeceğiniz gibi harddisk RAM'den çok daha yavaş. Gecikmeler, darboğazlar... 8 alın. 4 alınmaz. Ayrı alınca daha pahalı olur. Tek 8 GB alın.
Ben 4 GB RAM ile oynuyorum sorun yok. Very high grafik ayarlarında G3258 ile. 8 GB alabiliyorsa alsın ben RAM'i daha sonra alacam o yüzden ekran kartını yükseltmiştim.
4 GB ısrarı nedir arkadaş. 4 GB ile şimdi oynar yarın kasar. Parası sorunsa en ucuz normal soğutmalı Crucial 8 Gb alınmalı. Darboğaz' ın ne olduğunu bilemeyen arkadaşlar oynuyorum diyor hala. O ayarlarda daha iyi oynanabilirken cimrilikten oyun performansı kaybediliyor. Siz de sanıyorsunuz oynuyoruz biz.
4 GB RAM'i savunan kim oldu. İşin içinde para sıkıntısı varsa bir süreliğine idare etmesinden bahsetmeye çalıştım daha iyi ekran kartı alması için ve dar boğaz bilmeyen arkadaşlar demişsiniz 4 GB RAM ile dar boğaz yapacağını bilmeyen olmaz. Çünkü en az 4 GB RAM istiyor GTA 5.