Gta 5 İçin LGA775 İşlemci Tavsiyesi

brkaslnn

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar işlemci satın almak istiyorum çünkü oyunları daha düzgün oynamak istediğim için.
Yakın Zamanda R7 250 ekran kartı aldım ancak bazı oyunlarda dar boğaz yaptığını fark ettim.
Bu konuda tavsiyeniz varsa dinlemek isterim. Özellikle GTA 5, FIFA 15 oynamak istiyorum.
Şunu da söylemek isterim. Yaklaşık olarak 8 yıllık bilgisayarım o yüzden 280 lira zaten yatırım yaptığım için mümkünse uçuk fiyatlar olmasın. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Şu anki sistemim ;
  • Gigabyte g32m-s2l DDR2-800
  • 3 GB 800 MHz RAM
  • 300w güç kaynağı
  • 1440x900 monitör
  • R7-250 ekran kartı
  • 1 TB WD Blue 7200 RPM 64mb cache sabit disk
  • İntel Core 2 Duo E8400 3.00 MHz (oc=3.40) stok soğutucu ile soğuyor.

E8600 alabilirsin daha iyisi de var ama piyasada bulmak zor, bulsanda pahalı. E8600'de de çok bir artış bekleme.

2 çekirdekli bir işlemciyle GTA V zor oynarsın, 4 çekirdekli bir işlemci al bulursan.

GIGABYTE TECHNOLOGY Socket 775 - Intel G31 - GA-G31M-S2L (rev. 1.0)

1.1.jpg

Ara ara gittigidiyor ve sahibindeni kontrol et uygun fiyata 2. el Q9650 bulursun. Ben baktım ikisine suan hiç satlık yok. :) Beklersen mutlaka olur ama ne zaman! :)

Ben E5200 işlemci ve R7 240 ile en düşük ayarlarda gayet rahat oynadım. Sistem driver ve ekran kartınızın tamamen güncel olduğundan emin olun.

Yorumlarınız için teşekkürler.
Belleklerimin 3 gb olmasından da kaynaklı olabilir ama FIFA 15 oynarken net bir şekilde gördüm. %100 CPU kullanımı vardı ve sürekli donuyordu. GTA için ise düşük ayarlara aldım 30 fps üstündeydi ama dediğim gibi %100 CPU kullanımı vardı ve donuyordu.
Quad öneriyorsunuz ama 300w güç kaynağı yeterli olacak mı sizce ?

Yorumlarınız için teşekkürler.
Belleklerimin 3 gb olmasından da kaynaklı olabilir ama FIFA 15 oynarken net bir şekilde gördüm. %100 CPU kullanımı vardı ve sürekli donuyordu. GTA için ise düşük ayarlara aldım 30 fps üstündeydi ama dediğim gibi %100 CPU kullanımı vardı ve donuyordu.
Quad öneriyorsunuz ama 300w güç kaynağı yeterli olacak mı sizce ?
Olur merak etmeyin. İkinci elden Q6600 alarak GTA 5'i oynayabilirsiniz zaten oyun minimum sistem gereksininlerinde olan işlemci.

Birde RAM'i en az 4 GB yapın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı