GTA 5 İçin PC Toplama

• i5 6402p
  • B150M Pro-VDH
  • Kingston 8GB 2133 Mhz
  • Sapphire RX 470 4GB
  • WD 1TB Blue
  • Corsair LE 120 GB
  • Zalman Z3 Plus 600W
  • AOC G2260VWQ6
Monitör Hepsiburada'dan, diğerleri Sinerji'den. Kasa 2690, monitör 580 TL. Toplam 3270 TL. İsterseniz SSD'yi çıkarabilirsiniz böylece toplam fiyat 3080 TL olacak.

@scout22 Abi birazda ileriye dönük olmasını istiyorum o yüzden i3 bana biraz ters geliyor kusura bakma abi :).

Edit: Pardon abi sonunu okumamışım. SSD lazım değil elim boşa geçincede eklerim. Yeterki işlemcim i5 olsun :p

Peki 6402p yerine 6500 alsam olur mu?

Peki teknobiyotik güvenilir mi? Ve taksit seçeneği her parçaya arı ayrı mı yoksa tüm ekipmanlar birleşik olarak mı hesaplanıyor?

Cidden fark yok mu? Bu zamana kadar bi notebook'um oldu onunda işlemci hızı 1.6 GHZ'di o yüzden hız farkını çok görüyorum :D

Ama GTA 5'in önerilen sistem gereksinimlerinde 3.2 GHZ yazıyodu birazda o yüzden dedim :p

Peki taksit seçenekleri her parçaya ayrı ayrı mı yoksa tüm ekipmanlar birleşik olarak mı hesaplanıyor? İlk defa PC topluyorumda :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı