Gta 5 için PS4 mü PC mi

Gta 5 için ps4 mü pc mi


  • Oy verenlerin toplamı
    107
Katılım
16 Şubat 2013
Mesajlar
141
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bir sorum olacak. Ben GTA V hastasıyım ama gta 5 için ps4 mü pc mi karar veremedim. Evde külüstür 10 yıllık bir masaüstü pc var ama ps4 mü yoksa yeni bir laptop mu karar veremedim sizce hangisi? Lütfen acil cevap yazın.
 
Tartışma götürmez bence. PS4'ten bile güzel olacak öyle düşünün. ;)
GTA-V-PS3-vs-PS4-2.jpg
 
Buna benzer bir konu daha önce de açılmıştı, PC ile Konsol oyunculuğu farklı durumlar arkadaşlar. Kıyaslama yapamazsınız. Hele işe grafikten girecekseniz eğer hiç klavyenizi parmaklarınızı yormayın, baştan hataya düşmüşsünüz demektir.

İnsanları konsollara yönlendiren oynanış rahatlığıdır. Ps4 yada Xbox One olarak spesifik konuşmaya gerek yok, "konsol" olarak yaklaşırsak olaya, konsolların gamepadlerinde bulunan stickler ve triggerlar oynanışta klavye - mouse'a karşı daha avantajlı. Neden? Stick ne kadar çevrilirse araba o kadar sağa yada sola döner. Triggera ne kadar basılırsa araç o kadar hızlanır. Yani tam bir "sürüş" hissiyatı verir. Klavye'de araç kullanırken bu kontrol seçeneğinden mahrum olursunuz. Ha eğer GTA V windows'a gamepad desteği verir ve bağladığınız kaliteli kontrollerlarda bu özellikleri kullanma şansınız olursa ne ala. Ama GTA gibi bir oyunda araç kullanma hissiyatını en üst seviyeye taşıyan konsollar "bence" her daim 1 adım önde. Ki Grafik olarakta Ps4 ve Xboxone'da çok güzel görünüyor oyun. O konuda da bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Tüm bunların yanında konsollardaki "online" oyun PC'lere göre çok daha tercih edilebilir. Çünkü temiz serverler bulmak konusunda hiç sorun yaşamazsınız. Bir oyun sadece single modundan ibaret değildir. Bunun bir de multiplayer boyutu vardır ki konsolların serverleri hile konusunda hala PC'lere göre daha temiz ve keyif verici. İmzamdaki sisteme ve iki konsola da sahibim. Bunun ayrımını yaparken mantıklı olduğunuzda hepsinden ayrı ayrı zevk almayı öğrenirsiniz. Pc mi ps4 mü, ps4 mü xbox mu vs olayına düşerseniz o iş olmaz.
  • Asus Rampage III Extreme X58
  • Asus GTX 680 DirectCU II
  • Kingston Hyper-X 12 GB 2000 MHz
  • Aerocool Strike X-ST 1100 Watt
  • Intel Core i7 980x
  • Seagate Barracuda 2 TB Sata 3.0 64 MB
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kafam çok karışık PC sistemin orta seviye şimdi GTA V alırsam kaldırmassa boşuna para harcamış olcam, ama GTA V i konsolla oynayamıyorum. Bi yandan da PS4 almak istiyorum o yüzden kararsız kaldım. sizce bu sistemde gta v oynanırmı yoksa konsol mu alayım ?

İntel i5 3470 3.2GHz
Windows 7 professional 64 bit
Asus p8b75-v intel b75 1600mhz
Asus GeForce GTX 560 Tİ 448 CORES 139.2 FPS 1920 x 1080 (60 hz ) 2 GB ramden dolayı 4000 mb gözüküyor
Gskill ripjawsx 8gb 1600mhz DDR3
Xıgmatek 750 watt power
2 TB WD green HDD
Kingston hyperx 240gb SSD
DİRECTX 11
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı