Gta 5 için PS4 mü PC mi

Gta 5 için ps4 mü pc mi


  • Oy verenlerin toplamı
    107
grafikleri ps4 de güzel olcak ama sağlam bi ekran kartıyla grafikler ps4 e göre daha iyi olabilir diye düşünüyorum. valla acayip kararsız kaldım oyun çıksın o zaman karar vericem galiba
 
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bir sorum olacak. Ben GTA V hastasıyım ama gta 5 için ps4 mü pc mi karar veremedim. Evde külüstür 10 yıllık bir masaüstü pc var ama ps4 mü yoksa yeni bir laptop mu karar veremedim sizce hangisi? Lütfen acil cevap yazın.
Bende aynı tereddütte kaldım siz şimdi bütçe diyecekseniz ama benim için PC daha ucuz olacak çünkü upgrade yapmayı planlıyorum ama o gamepad rahatlığı bi başka öyle grafik delisi değilim ama ps4 pahalı. Bence ikiside çok iyi istediğini al :)
 
Bence arkadaşların hangisine sahipse ondan al. Gta 5 online tek başına belli bir süreden sonra sıkabilir. Onun dışında bence pc ye çıkmasını bekle gta 4 gibi sorunlu birşey olmazsa pc al.
 
PC için GTA 5 te görüntü kalitesini PS4 ten fazla alabilmek için çok ciddi bir bütçe gerekiyor.PC toplarım PS4 ten iyi olur demeyin o PC nin malzemeleri PS4 fiyatının iki katına çıkabilir ileride 2 3 belki 4 sene sonra komple sistem değiştirmeniz gerekebilir yeni oyunlar için.PC nin ve PS4 ün avantajlarına gelecek olursak;

- PC geriye dönük oyunlarıda oynamanızı sağlar eski-yeni oyunları ücretsiz olarakta indirip oynamanıza müsaitlik sağlar.

- PS4 ün iyi yanlarına gelecek olursak PS3 ten baz alıyorum 7 8 sene ekran kartı,anakart,ram vs. gibi parçaları değiştirmezsiniz ekstra masraf çıkartmaz ve grafik kaliteside dönemin PC leri ile yarışır halde olur.Oyunları pahalı mı? evet pahalı ama bir ekran kartı değişikliği için 500 600 tl ayırmaktan ve 2 3 senede bir yeni PC toplamaktan daha mantıklı onun oyunlarını satın almak.Ben 98 den beri PC kullanıyorum ancak artık PC oyunlarının sırf ekran kartı satılması için çıktığına inandığımdan dolayı konsola dönüş yapıyorum.Evimde orta halli pc var eski oyunlarıda sorunsuz oynuyorum bu bana yeterli yeni oyunlar için PS4 iyidir.
 
Ps4 açık ara daha iyi olur diye düşünüyorumç Ancak pc nin geniş kullanım alanını düşünürsen pc gibi geliyor. Eğer sadece oyun için bakıyorsan olaya PS4 almanı öneririm
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı