GTA 5 için sistem toplama

peki şu sisteme uygun 1 güç kaynaklı kasa,işlemci ve bir anakart önerirmisiniz bütçe 2800-3000 arası olacak (gta 5 gibi oyunları kaldırabilecek şekilde)
ss1.png

Hocam ssd almak için işlemciden kısılmaz ssdyi sonradan alabilirsiniz çok pahalı değil. İşlemciyi bir kere alıyosunuz. Asus amd tarafından pek de güzel işler yapamıyor. Benim önerim Sapphire veya Msı almanız yönünde. R9 380x sizin seçtiğiniz ekran kartından daha performanslı. Monitör olarak da Casper değilde başka markalara yönelmenizde fayda var.

Hocam ssd almak için işlemciden kısılmaz ssdyi sonradan alabilirsiniz çok pahalı değil. İşlemciyi bir kere alıyosunuz. Asus amd tarafından pek de güzel işler yapamıyor. Benim önerim Sapphire veya Msı almanız yönünde. R9 380x sizin seçtiğiniz ekran kartından daha performanslı. Monitör olarak da Casper değilde başka markalara yönelmenizde fayda var.
peki ne önerirsin önerdiğin sistemi bana atar mısın lütfen

2800 TL ye alınabilecek iyi bir sistem, uzun vadeli.

> Intel Core i5 6400 1151p
> MSI B150M Bazooka
> Kingston Fury Black 8 GB DDR4 2400Mhz
> Asus GTX 950 DCII OC
> Seagate Barracuda 1 TB 7200rpm
> Kingston Fury 240 GB SSD
> Akasa Venom Pico
> Aerocool GT-A B.E. 500 W (VX500 %80 PSU, Kombine güç; 408W)

TOPLAM FİYAT: 2.560 TL (TEKNOBİYOTİK.COM-AKORTEK BİLİŞİM FİYATI)
Monitör Klavye + Mause artık sen ne seçersen. en fazla 2900 TL olur ama uzun vadede iyi bir sistem olur.

peki şu sisteme uygun 1 güç kaynaklı kasa,işlemci ve bir anakart önerirmisiniz bütçe 2800-3000 arası olacak (gta 5 gibi oyunları kaldırabilecek şekilde)Eki Görüntüle 147501

WD Blue almanın mantığını çözemedim ? Bana göre Seagate Barracuda ile Blue arasında %10 luk bile fark yok. Black dersen o başka ama.
Ayrıca 120GB SSD bence gereksiz. almışken 240 GB lik al. Tek oyun yerine 2-3 oyun yükle. Barracuda ekle, 240 GB SSD al.

Tavsiyem bütçenizi biraz daha zorlayıp bu sistemi almanız yönünde. SSD yi sonradan ekleyebilirsiniz. Eğer zorlayamam diyorsanız Ekran kartını Sapphire r9 380 nitro 4G olarak değiştirebilirsiniz. Sizin topladığınız sistemden hem daha güncel hem de daha yüksek performanslı olacaktır.
Bak burda ben sistem olarak önerimi yapmıştım zaten. O fyata alabileceğiniz en iyi sistem. Ssd yi sonradan alırsınız aman aman gerekli bir parça değil. Ama ssd almak için işlemci veya ekran kartından kısılmaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı