GTA 5 için sistem toplama

peki şu sisteme uygun 1 güç kaynaklı kasa,işlemci ve bir anakart önerirmisiniz bütçe 2800-3000 arası olacak (gta 5 gibi oyunları kaldırabilecek şekilde)

Hocam ssd almak için işlemciden kısılmaz ssdyi sonradan alabilirsiniz çok pahalı değil. İşlemciyi bir kere alıyosunuz. Asus amd tarafından pek de güzel işler yapamıyor. Benim önerim Sapphire veya Msı almanız yönünde. R9 380x sizin seçtiğiniz ekran kartından daha performanslı. Monitör olarak da Casper değilde başka markalara yönelmenizde fayda var.

peki ne önerirsin önerdiğin sistemi bana atar mısın lütfen

2800 TL ye alınabilecek iyi bir sistem, uzun vadeli.

> Intel Core i5 6400 1151p
> MSI B150M Bazooka
> Kingston Fury Black 8 GB DDR4 2400Mhz
> Asus GTX 950 DCII OC
> Seagate Barracuda 1 TB 7200rpm
> Kingston Fury 240 GB SSD
> Akasa Venom Pico
> Aerocool GT-A B.E. 500 W (VX500 %80 PSU, Kombine güç; 408W)

TOPLAM FİYAT: 2.560 TL (TEKNOBİYOTİK.COM-AKORTEK BİLİŞİM FİYATI)
Monitör Klavye + Mause artık sen ne seçersen. en fazla 2900 TL olur ama uzun vadede iyi bir sistem olur.

peki şu sisteme uygun 1 güç kaynaklı kasa,işlemci ve bir anakart önerirmisiniz bütçe 2800-3000 arası olacak (gta 5 gibi oyunları kaldırabilecek şekilde)Eki Görüntüle 147501

WD Blue almanın mantığını çözemedim ? Bana göre Seagate Barracuda ile Blue arasında %10 luk bile fark yok. Black dersen o başka ama.
Ayrıca 120GB SSD bence gereksiz. almışken 240 GB lik al. Tek oyun yerine 2-3 oyun yükle. Barracuda ekle, 240 GB SSD al.

bu sistem nasıl birde 120 gb ssd yeterli değil mi

Bak burda ben sistem olarak önerimi yapmıştım zaten. O fyata alabileceğiniz en iyi sistem. Ssd yi sonradan alırsınız aman aman gerekli bir parça değil. Ama ssd almak için işlemci veya ekran kartından kısılmaz.

2800 Tl lik bir sisteme Gtx 950 mi takılır? Bu sistem işinizi görecektir.

kardeş bu sistem sana sorunsuz oynatır

Dosya Ekleri

• 4600 TL Skylake Sistem Toplama.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 387
Görüşlerinize katılıyorum fakat Skylake tabanlı bir sistem toplasaydınız keşke. Ssd olarak da önerdiğiniz model ssd ler sorunlu bir seri.
Skylake sistemlerde fiyat farkı çok fazla oluyor. i5 4460 Çok iyi bir işlemci. En azından performansı diğer sistemlerden çok olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…