GTA 5 ile GTA 5 Premium Edition farkı ne?

Premium Edition'da fark ekstra para arabalar vs. şeyler veriyor indirime girince alınabilir, normal fiyatında alınmaz 2 sene sonra yenisi çıkıcak zaten. Ama şuan bile harika bi oyun GTA V.
hocam ben zamanında epic gamesden bedava gta 5 almıştım ve şimdi kütüphanemde gta 5 preimum olarak gözüküyor dediğiniz özellikler benim içinde geçerli oluyormu yani

Hocam ben zamanında Epic Games'den bedava GTA 5 almıştım ve şimdi kütüphanemde GTA 5 preimum olarak gözüküyor dediğiniz özellikler benim içinde geçerli oluyor mu yani.

Elbette.

hocam ben zamanında epic gamesden bedava gta 5 almıştım ve şimdi kütüphanemde gta 5 preimum olarak gözüküyor dediğiniz özellikler benim içinde geçerli oluyormu yani
Evet, olur.

Steam'de şu an sadece GTA 5 premium Edition satılıyor zaten. Premium Edition'da GTA Online'de 1M dolar, ücretsiz arabalar ve ücretsiz mekanlar veriyor fark bu.

Bana 1 milyon dolar falan vermedi şu an 7 bin dolar var..

Online'da bazı mülkler vererek oyuna hızlı başlamanızı sağlıyor.

Steam'de şu an sadece GTA 5 Premium Edition satılıyor zaten. Premium Edition'da GTA Online'de 1M Dolar, ücretsiz arabalar ve ücretsiz mekanlar veriyor fark bu.

Hocam ben GTA 5 premium aldım fakat bu tarz farklar yok neden 1M para veya arabalar GTA 5 Online'de bana verilmedi

Premium Edition'da fark ekstra para arabalar vs. şeyler veriyor indirime girince alınabilir, normal fiyatında alınmaz 2 sene sonra yenisi çıkacak zaten. Ama şu an bile harika bir oyun GTA V.

Hocam konuyu hortlattım tekrardan yıl 2025 oldu hala çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…