GTA 5 İndirme Hızı Problemi

-TSF-

Kilopat
Beyler Sosyal'de yeniyim. Hangi konunun nereye açılacagını bilmiyorum, kusura bakmayın. Sorunum;
10 dk önce indirmeye başladığım GTA V 6 MB/s'e kadar çıkmısken yavaş yavaş 20 KB'a düştü. Sizde durum ne? Sorun benim bağlantım ile mi ilgili?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoğunluktan dolayı sunucularda hız problemi var. Ara ara pause yapıp tekrar başlatın.

Merhabalar, ben oyunu Aral Game üzerinden DVD olarak aldım fakat oyunun dosyaları Skidrow'un kendi sitesinden paylaşıldı. ( 305 MB'lık güncelleme dahil ) Turbobit Premium olarak veya ftp linkleri de mevcut sitesinde ve gayet hızlı. IDM ile sorunsuz çekebilirsiniz dosyaları. "c://program files // Rockstar Games // Grand Theft Auto V" kısmına kopyalamanız yeterli olacaktır. Son işlem olarak, GTAV_Setup_Tool.exe'yi çalıştırıp dosyaları attıgınız klasörü gösterin, reg kayıtlarını falan gerçekleştirsin. 1-2 dakika içerisinde oyun kullanıma hazır. Aynı şekil yaptım şu an sorunsuz, problemsiz oynuyorum. Görevlerde vs. en ufak sıkıntı mevcut değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…