GTA 5 İndirme Hızı Problemi

-TSF-

Kilopat
Beyler Sosyal'de yeniyim. Hangi konunun nereye açılacagını bilmiyorum, kusura bakmayın. Sorunum;
10 dk önce indirmeye başladığım GTA V 6 MB/s'e kadar çıkmısken yavaş yavaş 20 KB'a düştü. Sizde durum ne? Sorun benim bağlantım ile mi ilgili?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoğunluktan dolayı sunucularda hız problemi var. Ara ara pause yapıp tekrar başlatın.

Beyler Sosyal'de yeniyim. Hangi konunun nereye açılacagını bilmiyorum, kusura bakmayın. Sorunum;
10 dk önce indirmeye başladığım GTA V 6 MB/s'e kadar çıkmısken yavaş yavaş 20 KB'a düştü. Sizde durum ne? Sorun benim bağlantım ile mi ilgili?

Merhabalar, ben oyunu Aral Game üzerinden DVD olarak aldım fakat oyunun dosyaları Skidrow'un kendi sitesinden paylaşıldı. ( 305 MB'lık güncelleme dahil ) Turbobit Premium olarak veya ftp linkleri de mevcut sitesinde ve gayet hızlı. IDM ile sorunsuz çekebilirsiniz dosyaları. "c://program files // Rockstar Games // Grand Theft Auto V" kısmına kopyalamanız yeterli olacaktır. Son işlem olarak, GTAV_Setup_Tool.exe'yi çalıştırıp dosyaları attıgınız klasörü gösterin, reg kayıtlarını falan gerçekleştirsin. 1-2 dakika içerisinde oyun kullanıma hazır. Aynı şekil yaptım şu an sorunsuz, problemsiz oynuyorum. Görevlerde vs. en ufak sıkıntı mevcut değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı