GTA 5 internetsiz oynayamama

İşletim sistemi
Windows 10

Cengizdaglar

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bende herkes gibi Epic Games'ten bedavayken GTA 5 almıştım ama oyuna İnternet olmadan hiçbir şekilde girmiyor. İnternette offline mod Epic'te var diyor ama interneti kapatınca oyunu açarken önce Epic Launcher çalışıyor sonra ise oturum açma istiyor. İnternet olmadığı için oturum açmayı atla diyorum. Kütüphanemde yüklü olan GTA 5'i görüyorum ama aç dediğimde giriş yapmalısın diyor.
İnternet'te biraz baktım nasıl açabilirim diye ama ne yaptıysam oyun maalesef İnternetsiz açılmıyor.
Kısacası iki gün sonra PC'yi alıp bir yere gitsem ben internet olmadığı için oyun oynayamayacak mıyım?
Şimdi bir de indirim bitmeden kuponu da kullanıp 180 TL'ye RDR 2 aldım o da mı aynı olacak? Offline internetsiz Epic'ten oyun açmayı bilen biri yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

GTA V'i ofline modda açamazsın. Ama mesela sludge Life'ı açabilirsin. Ofline mod hakkında bilgi için internette bakabilirsin.

Ee o kadar bedavaya aldın bir zahmet aç telefon interneti olur biter. Zaten offline takılırsan ciddi bir şekilde İnternet harcamaz

Evet oynanmıyor. Oyunun açılması için Epic Games ve Rockstar Games Launcher'in açılması lazım oda internet gerektiriyor.

Offine RDR 2 oynayamazsın social Club açılıyor ve offine olunca hesabına giriş yapamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…