Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Bu hatayı alıyorum forumdaki diğer çözümleri uyguladım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #2 Sekrax dedi: Bu hatayı alıyorum forumdaki diğer çözümleri uyguladım. Genişletmek için tıkla... Modemi kapa aç. Düzeliyor Artı 0 Eksi
Sekrax dedi: Bu hatayı alıyorum forumdaki diğer çözümleri uyguladım. Genişletmek için tıkla... Modemi kapa aç. Düzeliyor
2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 27 Şubat 2023 #3 Sekrax dedi: Bu hatayı alıyorum forumdaki diğer çözümleri uyguladım. Genişletmek için tıkla... Bunun temel sebebi güvenli internetin açık olması. Tamamen kapatmak için müşteri hizmetlerini arayın. Artı 0 Eksi
Sekrax dedi: Bu hatayı alıyorum forumdaki diğer çözümleri uyguladım. Genişletmek için tıkla... Bunun temel sebebi güvenli internetin açık olması. Tamamen kapatmak için müşteri hizmetlerini arayın.
KS KS Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #4 VenomBey dedi: Modemi kapa aç. Düzeliyor Genişletmek için tıkla... Yaptım 271470 dedi: Bunun temel sebebi güvenli internetin açık olması. Tamamen kapatmak için müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Güvenli internet kapalı. Artı 0 Eksi
VenomBey dedi: Modemi kapa aç. Düzeliyor Genişletmek için tıkla... Yaptım 271470 dedi: Bunun temel sebebi güvenli internetin açık olması. Tamamen kapatmak için müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Güvenli internet kapalı.
2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 27 Şubat 2023 #5 Sekrax dedi: Yaptım Güvenli internet kapalı. Genişletmek için tıkla... ISS Turkcell mi ve güvenli interneti kendiniz mi kapattınız? Artı 0 Eksi
Sekrax dedi: Yaptım Güvenli internet kapalı. Genişletmek için tıkla... ISS Turkcell mi ve güvenli interneti kendiniz mi kapattınız?
KS KS Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #6 271470 dedi: ISS Turkcell mi ve güvenli interneti kendiniz mi kapattınız? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp kapattırdım daha sonra kendimde Türk Telekom'un sitesinden teyit ettim kapalı olduğunu. Edit: Daha önce böyle bir hata yoktu. Artı 0 Eksi
271470 dedi: ISS Turkcell mi ve güvenli interneti kendiniz mi kapattınız? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp kapattırdım daha sonra kendimde Türk Telekom'un sitesinden teyit ettim kapalı olduğunu. Edit: Daha önce böyle bir hata yoktu.