Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Bu hatayı alıyorum forumdaki diğer çözümleri uyguladım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #2 Sekrax dedi: Bu hatayı alıyorum forumdaki diğer çözümleri uyguladım. Genişletmek için tıkla... Modemi kapa aç. Düzeliyor Artı 0 Eksi
Sekrax dedi: Bu hatayı alıyorum forumdaki diğer çözümleri uyguladım. Genişletmek için tıkla... Modemi kapa aç. Düzeliyor
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 27 Şubat 2023 #3 Sekrax dedi: Bu hatayı alıyorum forumdaki diğer çözümleri uyguladım. Genişletmek için tıkla... Bunun temel sebebi güvenli internetin açık olması. Tamamen kapatmak için müşteri hizmetlerini arayın. Artı 0 Eksi
Sekrax dedi: Bu hatayı alıyorum forumdaki diğer çözümleri uyguladım. Genişletmek için tıkla... Bunun temel sebebi güvenli internetin açık olması. Tamamen kapatmak için müşteri hizmetlerini arayın.
KS KS Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #4 VenomBey dedi: Modemi kapa aç. Düzeliyor Genişletmek için tıkla... Yaptım joshamwerk dedi: Bunun temel sebebi güvenli internetin açık olması. Tamamen kapatmak için müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Güvenli internet kapalı. Artı 0 Eksi
VenomBey dedi: Modemi kapa aç. Düzeliyor Genişletmek için tıkla... Yaptım joshamwerk dedi: Bunun temel sebebi güvenli internetin açık olması. Tamamen kapatmak için müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Güvenli internet kapalı.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 27 Şubat 2023 #5 Sekrax dedi: Yaptım Güvenli internet kapalı. Genişletmek için tıkla... ISS Turkcell mi ve güvenli interneti kendiniz mi kapattınız? Artı 0 Eksi
Sekrax dedi: Yaptım Güvenli internet kapalı. Genişletmek için tıkla... ISS Turkcell mi ve güvenli interneti kendiniz mi kapattınız?
KS KS Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #6 joshamwerk dedi: ISS Turkcell mi ve güvenli interneti kendiniz mi kapattınız? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp kapattırdım daha sonra kendimde Türk Telekom'un sitesinden teyit ettim kapalı olduğunu. Edit: Daha önce böyle bir hata yoktu. Artı 0 Eksi
joshamwerk dedi: ISS Turkcell mi ve güvenli interneti kendiniz mi kapattınız? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp kapattırdım daha sonra kendimde Türk Telekom'un sitesinden teyit ettim kapalı olduğunu. Edit: Daha önce böyle bir hata yoktu.