Epic Games GTA 5 kaç saatte iner?

Evet 15GB daha indirilmiş 80GB'dan bu baya sürecek hocam. Ben de şimdi emin olmak için bir indirme başlattım mesela şu şekilde göründü:

Yani bu durumda sizin daha 65GB indirilecek dosyanız var bu da demektir ki 650 dakika (1.8MB/s hızınız sabitse sürekli) yani yaklaşık 8 saat sonra iner.

Ama eğer yüzdelik kurulumu da katıyorsa ve gerçekten 15 GB kaldıysa aynı hesaptan 2 buçuk saate iniyor.

Ortalık birbirine girdi biz kısacası 3 vakte kadar iner diyelim

Şaka bir yana ben deneme indirmesi başlattım 47.5 GB inmesi gereken oyunu indirirken yanında yazan diğer sayı inen kısmı ifade ediyor ve sürekli artıyor doğal olarak. Yani bu durumda arkadaşın da 80GB 'dan daha 15GB inmiş. Eğer hızı 1.8MB/s de sabitse 8 saati daha var yaklaşık.

Eyvallah

80 GB'ın 15'ini indirdiyse %64 nasıl oluyor ?
110gb

80 GB'ın 15'ini indirdiyse %64 nasıl oluyor ?
110gb
Ama eğer yüzdelik kurulumu da katıyorsa ve gerçekten 15 GB kaldıysa aynı hesaptan 2 buçuk saate iniyor.
Saolasın hocam

İnternet hızınız çok yavaş yaklaşık 24 saat sürebilir.

Hocam 1.8Mbps değil hız karıştırmayın, 1.8MBps yani yaklaşık 15-16Mbps hızı var. 24 saat sürmez ama kalan kısım 65GB civarı anlaşılan bu durumda 8 saat daha indirecek anlamına geliyor.

15GB indiyse dün akşam 7'den beri burada bir çakışma var hızınız 1.8Mbps değil o zaman hocam çok daha yavaş olması lazım. Ya da bu süre boyunca indirme açık değildi.

15GB indiyse dün akşam 7'den beri burada bir çakışma var hızınız 1.8Mbps değil o zaman hocam çok daha yavaş olması lazım. Ya da bu süre boyunca indirme açık değildi.

Hızı zaten 1.8Mbps değil hocam 1.8MBps (15-16 Mbps)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…