GTA 5 kaç TL'ye düşer ?

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar yakın zamanda gelecek olan yaz indirimlerinde GTA 5 almayı düşünüyorum.
Oyunun indirimi nasıl olur? Yani demek istediğim oyun 169.00 TL'den tahmini kaç TL'ye düşer? Ona göre oyuna para ayıracağım. Şimdiden teşekkürler.
Steam'den alayım dersen max. 60TL'ye düşer. Ama Oyunfor vb. sitelerde daha ucuza bulabilirsin. Ama açıkcası Steam'den almanı tavsiye ederim her zaman için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Plati.ru nun güvenirliği tartışılır
Siz tartismaya devam edebilirsiniz. Ben 3 dolara alip e postasini ve güvenlik sorusunu degistirdigim hesabimla yaklasik 1 yildir oynuyorum.

Verdigim parayi kesinlikle cikardi su ana kadar zaten hikaye modunu bitirdim ve multiplayerde de yeterince vakit gecirdim hesap gitse bile üzülmem :)

Siz tartismaya devam edebilirsiniz. Ben 3 dolara alip e postasini ve güvenlik sorusunu degistirdigim hesabimla yaklasik 1 yildir oynuyorum.

Verdigim parayi kesinlikle cikardi su ana kadar zaten hikaye modunu bitirdim ve multiplayerde de yeterince vakit gecirdim hesap gitse bile üzülmem :)
Ama bu adam aldığı zaman 1 saat sonra hesabın elinde kalacağının garantisi yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı