GTA 5 Kaldırmadan Dosyalarını Sıfırlama

emre67700

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben GTA 5'i satın aldım ve oynuyordum ama biraz sıkıldım ve hile falan yaptım. Araba modu falan derken GTA 5 artık online girilmicek bir hal aldı yani:D Ben bunu nasıl tekrar online'a girebilecek şekilde sıfırlarım? Silip baştan yüklemekte istemiyorum. 60 GB boru değil.

Steam oyun ayarlarında 'oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula' diye bir seçenek var o olması lazım dene olmazsa geri mesaj at.

Ekran Alıntısı2.JPG

Oyun klasörüne commandline.txt isimli belge aç ve içine -verify yaz, kaydet. Sonra oyunu çalıştır.

Kanka bunu yapınca oyundaki bütün değiştirdiğin ayarlar sıfırlanıp eskiye dönüyor mu?

Benim oyunum ayarları kendi kendine değiştiriyor. Normalde oynadığım ayarları kafasına göre yükseltiyor. Benim ekran kartım 6 GB, GTA 5 2357GB'ini kullanırken birdenbire 3556 GB'ye çıkıyor. Ayarları yükselttiği için hangi ayarları yükselttiğini bilmediğimden değiştiremiyorum da oyun kasıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı