ibrahim efe yavuz Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 GTA 5 silahlarım kayboldu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Hiçbir yerde de bulamadım bilen biri yardımcı olsun.
GTA 5 silahlarım kayboldu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Hiçbir yerde de bulamadım bilen biri yardımcı olsun.
RazgetW Hectopat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 603 Çözümler 4 23 Haziran 2023 #2 ibrahim efe yavuz dedi: GTA 5 silahlarım kayboldu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Hiçbir yerde de bulamadım bilen biri yardımcı olsun. Genişletmek için tıkla... Oyunu kaydetmemişsinidr Online ise bazen buga giriyor silahlar gözükmüyor. Artı 0 Eksi
ibrahim efe yavuz dedi: GTA 5 silahlarım kayboldu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Hiçbir yerde de bulamadım bilen biri yardımcı olsun. Genişletmek için tıkla... Oyunu kaydetmemişsinidr Online ise bazen buga giriyor silahlar gözükmüyor.
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 GTA 5'e Menyoo Trainer yükleyip ordan sende olan silahları al veya eski bir save dosyasını başlat kaydetmemiş olabilirsin (trainer'ı sonra silersin zaten) Artı 0 Eksi
GTA 5'e Menyoo Trainer yükleyip ordan sende olan silahları al veya eski bir save dosyasını başlat kaydetmemiş olabilirsin (trainer'ı sonra silersin zaten)
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.362 Çözümler 32 23 Haziran 2023 #4 ibrahim efe yavuz dedi: GTA 5 silahlarım kayboldu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Hiçbir yerde de bulamadım bilen biri yardımcı olsun. Genişletmek için tıkla... Online, story? Online ise yeni aldığı bir mekan varsa bunker gibi silah dolabından silahlarını düzenlemen gerek. Artı 0 Eksi
ibrahim efe yavuz dedi: GTA 5 silahlarım kayboldu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Hiçbir yerde de bulamadım bilen biri yardımcı olsun. Genişletmek için tıkla... Online, story? Online ise yeni aldığı bir mekan varsa bunker gibi silah dolabından silahlarını düzenlemen gerek.