GTA 5 Kendiliğinden Para ve Level Gelme

Kayzersuza

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Avukat
GTA 5 Online'a yeni başladım.

İlk oyuna girdiğimde biraz oynadım ve hesabıma nakit olarak 2,5 milyon $ geldi. Bunun nasıl olduğunu anlamaya çalışırken bugün oyuna girdim ve hesabıma 14 milyon $ daha para geldiğini gördüm. İşin garip yani level'im de 16 iken 49 olmuş.

Bu nasıl oluyor bilen var mı? Şifremi değiştirdim şimdi ama bilmiyorum alakası var mıdır?

Oyunda kıyafetler silahlar her şey aynı para ve level geliyor her girdiğimde :/

Biri açıklasın lütfen kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hileci dolu maalesef oyun. Hileden kaçtığım sunucudan başka bir sunucuya geçtiğimde o sunucuda da hile oluyor. Rockstar'ın buna bir el atması lazım.
Evet bu işin tadı kaçmış herkes aynı şeyi söylüyor bir kaç kez oyunda havaya fırlatıldığım patlatıldığım oldu kötü.

Şimdi benim anlamadığım bir olay var. Parayı yanlışlıkla alsan dahi ban atıyorlar. Dağıtan nasıl ban yemiyor ?
Bu hep böyle değil midir çöp vergisini ödemeyen adama icra gelir, milyon dolar götüren iş adamı vergi ödemez :) Bu aralar çok mu haber izliyorum acaba :)

bende de oldu daha önce ps3 de gta 5 online oynuyordum sonra pc de gta 5 aldım 20 levelde iken 2 veya 3 ay girmedim sonra girdiğimde 4 m param şirketim arabalarım vardı gemi ismi ve şirket ismi rusçaydı ne olduğunu anlamadım şifremi değiştirdim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı