Çözüldü GTA 5 Key alınırsa yanında Enhanced sürümü gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sorum basliktaki gibi arkadaşlar. Bir siteden key alacagim. Rockstar Launcher uzerinden etkinlestirecegim. Epic’te 520 Steam’de 590 TL civari. Gereksiz pahali buldugum icin direkt key alayim dedim

Sorum basliktaki gibi arkadaşlar. Bir siteden key alacagim. Rockstar Launcher uzerinden etkinlestirecegim. Epic'te 520 Steam'de 590 TL civari. Gereksiz pahali buldugum icin direkt key alayim dedim.
Epic'ten emin değilim ama Steam'de gelir. Rockstar Launcher'de key kullanılmıyor diye biliyorum.

Düzeltme: Rockstar Launcher'de key kullanılıyormuş. Eğer Steam'den kendi paranızla alırsanız hem legacy hem enchanced gelecek. Ben sizin yerinizde olsaydım öyle yapardım.

Alacağınız linki atın bakalım , sürüm olarak enhanced yazıyorsa vardır.

Epic'ten emin değilim ama Steam'de gelir. Rockstar Launcher'de key kullanılmıyor diye biliyorum.

Düzeltme: Rockstar Launcher'de key kullanılıyormuş. Eğer Steam'den kendi paranızla alırsanız hem legacy hem enchanced gelecek. Ben sizin yerinizde olsaydım öyle yapardım.
Gereksiz pahali geldi bana steam.

Hocam ne zaman alırsınız haber verebilir misiniz gerçekten geliyorsa? Bende alacağım eğer geliyorsa gerçekten.
Bu aksam alacagim bi aksilik olmazsa.

İtemsatis ayri olarak satildigini soyluyor. En iyi secenek steam gibi gozukuyor.

562 TL tuttu Steam.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı