Gereksiz tartışmaya giriyoruz şuan.Bildiğini okumaya devam et.
Şimdi o zaman Steam güvensiz mi oldu ?;
Eki Görüntüle 557700
Eki Görüntüle 557701
Satın aldınız mı ?![]()
GTA 5 Satın Al, Grand Theft Auto V | %63 indirim
**GTA 5 satın al**ma işleminden sonra Rockstar Games CD Key olarak teslim edilir. Online olarak oynayabilirsiniz. Aktivasyon ve kurulum Rockstar Games üzerinden yapılmaktadır. **GTA 5 Steam** üzerinde kullanılamaz. **GTA V PC** Rockstar Games Launcher üzerinde kullanılabilir. Yüzlerce farklı...www.durmaplay.com
Bu siteden alıyorum o zaman.
Prehesapdan arkadaşım aldı halen oynuyor
Bana göre Steam vb. platformlar dışında hiçbir yer güvenli değildir. Sana önerim indirime girmesini bekle öyle al.
DurmaPlay güvenilirdir ben oradan aldım.
Her sitenin, mağazanın şikayetleri fazlaca vardır. Güvenilir olmadığı anlamına gelmez. 3-4 alışverişim oldu o siteden.
Hayırlı olsun.Arkadaşlar Durmaplay'den key'i satın aldım. 91 TL ödedim. Hiçbir sorun olmadi hatta bu kadar hizli olmasini beklemiyordum. Ödeme yapıldı beni sayfaya yönlendirdi kod ekrandaydı. Kodumu Social Club'a gidip kullandım ve bitti. Satın alma ve kodun elime ulaşması 2 dakikami aldı. Sizlere teşekkür ederim yardımnız ve öneriniz için. Ben memnun kaldım öneriyorum.
Size ufak bir sorum daha olacak. Suan oyunum kuruluyor. Ben online oynayabilecek miyim? Oynayabiliyorsam Steamdan biriyle de oynayabiliyor muyum?Hayırlı olsun.
Size ufak bir sorum daha olacak. Şu an oyunum kuruluyor. Ben Online oynayabilecek miyim? Oynayabiliyorsam Steam'dan biriyle de oynayabiliyor muyum?
Hayırlı olsun.Arkadaşlar Durmaplay'den key'i satın aldım. 91 TL ödedim. Hiçbir sorun olmadi hatta bu kadar hizli olmasini beklemiyordum. Ödeme yapıldı beni sayfaya yönlendirdi kod ekrandaydı. Kodumu Social Club'a gidip kullandım ve bitti. Satın alma ve kodun elime ulaşması 2 dakikami aldı. Sizlere teşekkür ederim yardımnız ve öneriniz için. Ben memnun kaldım öneriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.