GTA 5 Key satan güvenilir site

Son düzenleme:

Bu siteden alıyorum o zaman.

Prehesapdan arkadaşım aldı halen oynuyor
Bana göre Steam vb. platformlar dışında hiçbir yer güvenli değildir. Sana önerim indirime girmesini bekle öyle al.
DurmaPlay güvenilirdir ben oradan aldım.
Her sitenin, mağazanın şikayetleri fazlaca vardır. Güvenilir olmadığı anlamına gelmez. 3-4 alışverişim oldu o siteden.

Arkadaşlar Durmaplay'den key'i satın aldım. 91 TL ödedim. Hiçbir sorun olmadi hatta bu kadar hizli olmasini beklemiyordum. Ödeme yapıldı beni sayfaya yönlendirdi kod ekrandaydı. Kodumu Social Club'a gidip kullandım ve bitti. Satın alma ve kodun elime ulaşması 2 dakikami aldı. Sizlere teşekkür ederim yardımnız ve öneriniz için. Ben memnun kaldım öneriyorum.

Arkadaşlar Durmaplay'den key'i satın aldım. 91 TL ödedim. Hiçbir sorun olmadi hatta bu kadar hizli olmasini beklemiyordum. Ödeme yapıldı beni sayfaya yönlendirdi kod ekrandaydı. Kodumu Social Club'a gidip kullandım ve bitti. Satın alma ve kodun elime ulaşması 2 dakikami aldı. Sizlere teşekkür ederim yardımnız ve öneriniz için. Ben memnun kaldım öneriyorum.
Hayırlı olsun.

Size ufak bir sorum daha olacak. Şu an oyunum kuruluyor. Ben Online oynayabilecek miyim? Oynayabiliyorsam Steam'dan biriyle de oynayabiliyor muyum?

Evet Online oynayacaksınız Key girdiğiniz için. Steam'dan birisiyle oynayabiliyorsunuz. Socail Club'dan ekleyeceksiniz birbirinizi. Zaten oyunu Steam'dan alsaydınız gene Social Club'dan ekleniyor diye biliyorum.

Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı