Çözüldü GTA 5 Konumunu Değiştirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sercan Turunç

Centipat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar ben Epic Games'in verdiği GTA 5'ten yararlandım indirdim kurdum oyuna girşi yaptım hiçbir sıkıntım yok. Şunu sormak istiyorum. Bende oyun e klasöründe. Ben oyunu D klasörüe aktarmak istiyorum. Kopyalamam mı lazım yoksa kesmem mi? Diyelim D klasörüne attım. Oyunda herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Çözüm
Dostum öncelikle Epic Games kapalıyken oyunun kurulu olduğu yerdeki GTA V klasörünü farklı bir yere kes- yapıştır. Daha sonra Epic Games'i aç oyunun yüklü olmadığını göreceksin. Yükle deyip, nereye yüklemek istediğinizi seçin. Yüklemeye başladığı anda Durdur deyip Epic Games'ten komple çıkın. Kesmiş olduğunuz GTA V klasörünü yeni yükleme yerine yapıştırın. Epic Games'i açarak yüklemeye devam edin. Dosyaların doğrulanıyor olduğunu göreceksiniz. Yama vs. kurmadıysanız oyun başarıyla doğrulanacaktır.
Dostum öncelikle Epic Games kapalıyken oyunun kurulu olduğu yerdeki GTA V klasörünü farklı bir yere kes- yapıştır. Daha sonra Epic Games'i aç oyunun yüklü olmadığını göreceksin. Yükle deyip, nereye yüklemek istediğinizi seçin. Yüklemeye başladığı anda Durdur deyip Epic Games'ten komple çıkın. Kesmiş olduğunuz GTA V klasörünü yeni yükleme yerine yapıştırın. Epic Games'i açarak yüklemeye devam edin. Dosyaların doğrulanıyor olduğunu göreceksiniz. Yama vs. kurmadıysanız oyun başarıyla doğrulanacaktır.

Çözüm
Ben dün AC: Origins, Odyssey ve Syndicate değiştirdim bir sorun çıkmadı ama uPlay platformu tabiki de. GTA V çalışmayabilir belkide ama değiştirme yöntemi anlattığım gibi.
Eğer konumunu değiştirirsen oyun açılmayacaktır. Bir arkadaşım denedi fakat oyunu hiç yüklenmemiş olarak gösteriyor. İlk başta indirirken yapacaksınız o işlemi maalesef ☹
Dostum bu arada arkadaşın Rockstar Games Launcher üzerinden GTA V'in konumunu düzeltti mi?

Ben dün AC: Origins, Odyssey ve Syndicate değiştirdim bir sorun çıkmadı ama uPlay platformu tabiki de. GTA V çalışmayabilir belkide ama değiştirme yöntemi anlattığım gibi.

Dostum bu arada arkadaşın Rockstar Games Launcher üzerinden GTA V'in konumunu düzeltti mi?
Sadece Epic Games/GTA V yazan dosyayı değiştirdiğini söyledi büyük ihtimal Rockstar Games Launcher üzerinden değiştirmedi. Fazla önemi olan bişey değildi zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı