Çözüldü GTA 5 Korsan Sürümü Orijinal Yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xeon

Megapat
Makaleler
1
Merhaba. Öncelikle şunu söylemeliyim ki GTA 5'i korsan olarak bitirdim. Fakat oyunun emeğinin hakkını vermek için bu sabah satın aldım (Hemde biraz Online oynarım ) Benim aklımda bir soru var. Benim önceden indirdiğim korsan GTA 5' in dosyaları hala duruyor. Ordaki setup dosyası ile oyunu kurup crack yapmadan direk oyunu açsam bana Social Club hesabımı mı sorar? Eğer Social Club hesabımı sorarsa içinde GTA 5 bulunan hesabımı girsem oyun sorunsuz açılır mı? Cevaplar için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kabul etti sanırım şuan 1GB lık bir güncelleme iniyor. Çok mutlu oldum ya. 2 gün beklemek zorunda değilim

Son düzenleme:
@Xeon giriş yapacağım hesabıma fakat hesabıma giriş yapmak için oyuna girdiğimde şu hatayı alıyorum 'Launcher error. Code: 15 The game was not launched via the Steam client' diyor. Nasıl yaptınız siz, nasıl olacak?

Oyunu Steam üzerinden başlatmayı deneyin.

Evet kabul etti sanırım şuan 1GB lık bir güncelleme iniyor. Çok mutlu oldum ya. 2 gün beklemek zorunda değilim
Şu anda çalışıyor mu yani Online giriyor mu ben de yeni aldım orijinali ama beklemek istemiyorum korsan var setupu tekrar kursam crack yapmadan girsem hesabı sorunca açılır mı online yani sizde şuan çalışıyor mu?

Evet Social Club hesabınıza giriş yaptığınızda oyun açılıyor artık Crack ile bir işiniz yok zaten korsana destek vermiyoruz ama bende bir süre korsan olarak oynadım onuda itiraf edeyim.
Ben de korsanı yüklesem CD'si var crack yapmasam GTA V Launcher girsem hesap sorunca hesabımı girsem açar mı online? Uzun sürüyor inmesi orijinal aldım da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…