Çözüldü GTA 5 Korsan Sürümü Orijinal Yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@Xeon hocam oyunu nerden indirmiştiniz? Ben de Voidu.com'dan kod alıcam ama almam biraz zaman alıcak. Onu alana kadar GTA 5'i indirmek istiyorum. Nerden indirdiyseniz paylaşabilir misiniz? Site Kurallarını okudum ama bu konu hakkında tam bir bilgiye rastlayamadım ya da anlayamadım. Olmadı e-mail atarsanız sevinirim.
furkanxdgs@hotmail.com

bişey sorcaktım ben arkadaştan kurulu olarak aldım ama crack'lenmiş durumda gta 5 steamdan aldım onunla giriş yapamazmıyım içindeki crackli dosyaların hangileri olduğunu bilmiyorumda

Steamden aldıysan appmanifest dosyasını bulman lazım ve bence baştan indir sorun çıkabilir. Çıkcağını sanmıyorum ama rockstargames bu. Her şeyi yapabilir

Merhaba. Öncelikle şunu söylemeliyim ki GTA 5'i korsan olarak bitirdim. Fakat oyunun emeğinin hakkını vermek için bu sabah satın aldım (Hemde biraz Online oynarım :D) Benim aklımda bir soru var. Benim önceden indirdiğim korsan GTA 5' in dosyaları hala duruyor. Ordaki setup dosyası ile oyunu kurup crack yapmadan direk oyunu açsam bana Social Club hesabımı mı sorar? Eğer Social Club hesabımı sorarsa içinde GTA 5 bulunan hesabımı girsem oyun sorunsuz açılır mı? Cevaplar için teşekkürler :)
aradan bi 3 sene geçmiş ama olsun hocam bende aynısını yapmayı düşünüyorum ama steamde şuan 17 gb indi sanırım cdlerin içinde direk crack var çünkü korsanı ilk yüklediğimde herhangi bir cracklama işlemi yapmadım sanıyorum cddekileri masaüstüne atıp setup açmıştım sonra fitgirl diye bi siteden indirildiğini öğrendim şimdi 3 sorum var cdleri kurmayı denersem steamde halihazırda duran 17 gb gidermi çünkü cdleri kurduktan sonra steamden dosya bütünlüğünü doğrula diycem 2.sorumasa sendeki korsan cd nerden indirilmişti eğer seninkide fitgirlse bana bi yardım et yoksa gta5i steamden indirmek için daha 2 gün beklemem gerek akk doldurmuşum 300 kbps indirio 3.sorumsa eğerli içindeki dosyalar otomatik crackliyse cracki ayırabilirmiyim

Merhaba;

Ben oyunu durmaplay dan satın aldım ve bilmeden direk Rockstar Games Social Club adresine keyi girdim. daha sonra öğrendimki steam hesabından indirilebiliyor. neyse ben şimdi ultra surf tan indirme yapıyorum ama çok yavaş ve sürekli hata alıyorum. sorum şu ben torrentten indirsem. bunu daha sonra orjinale bağlayabilirmiyim. keyi rockstara kullandığım için steam geçersiz key diyor.. acil yardımlarınızı bekliyorum.

Bnde gta5 torrent var ama orjinal hesabım var oyunu indirdim steam dan bağlan diyo ama oyunu social club den aldım nasıl yaparım ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı