yaptım ama aynısı oluyor yani üste diyelim youtube açtım köşeye oyun komple duruyorHocam direkt ayarlardan çözünürlük değiştirin.
Anlamadım, siz aynı anda hem video izleyip hemde oyun mu oynamak istiyorsunuz?yaptım ama aynısı oluyor yani üste diyelim youtube açtım köşeye oyun komple duruyor
Merhaba GTA 5 küçük ekran oynamak istiyorum ama Alt Tab yaparak başka bir şey açtığımda ( örneğin ufak bir video) oyun donuyor. Sadece ön plandaysa açık kalıyor. Sebebi nedir? Edit: Laptopum.
Anlamadım, siz aynı anda hem video izleyip hem de oyun mu oynamak istiyorsunuz?
bilgisayarım kötü değil.İşlemci & ekran kartı yetersizliğinden kaynaklıdır büyük ihtimal mavi ekran verebilir böyle durumlarda.
@Karl Tanner
Doğruyu söylemem gerekirse oyunda doğru zamand ainternetinizi kapatırsanız bug oluyor para kasabiliyorsunuz onu yapmaya çalışıyorum sadece arkadan internet kapatabilsem yeter.
Anladığım kadarıyla Cayo Perico Heist bugını yapmaya çalışıyosunuz. İnterneti kesmek için elinizle Ethernet kablosunu çekebilirsiniz. Ben bu şekilde yapıyorum. Eğer yapamıyorsanız bu videodaki programı indirip kısayol ile yapabilirsiniz:
Hp Victus r0017nt ayar nedir acabaRockstar Games Launcher'da ayarlar kısmında windows tuşu ile ilgili bir ayar var. O ayarı açın. Bir laptop modelin nedir?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.