Çözüldü GTA 5 küçük ekran yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bayoshadt

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba GTA 5 küçük ekran oynamak istiyorum ama Alt Tab yaparak başka bir şey açtığımda ( örneğin ufak bir video) oyun donuyor. Sadece ön plandaysa açık kalıyor. Sebebi nedir? Edit: Laptopum

Son düzenleme:
Çözüm
O zaman Rockstar Games Launcher'da windows tuşu ile ilgili bir ayar. Onu bulup açmayı deneyin. Ayar tam olarak nerede bilmiyorum. Kurcalamanız gerek maalesef.
Merhaba GTA 5 küçük ekran oynamak istiyorum ama Alt Tab yaparak başka bir şey açtığımda ( örneğin ufak bir video) oyun donuyor. Sadece ön plandaysa açık kalıyor. Sebebi nedir? Edit: Laptopum.

İşlemci & ekran kartı yetersizliğinden kaynaklıdır büyük ihtimal mavi ekran verebilir böyle durumlarda.

@Karl Tanner

Anlamadım, siz aynı anda hem video izleyip hem de oyun mu oynamak istiyorsunuz?

Doğruyu söylemem gerekirse oyunda doğru zamanda internetinizi kapatırsanız bug oluyor para kasabiliyorsunuz onu yapmaya çalışıyorum sadece arkadan internet kapatabilsem yeter yanlız doğru zamanda yapmalıyım oyunu da görmem lazım

İşlemci & ekran kartı yetersizliğinden kaynaklıdır büyük ihtimal mavi ekran verebilir böyle durumlarda.
bilgisayarım kötü değil.

@Karl Tanner

Doğruyu söylemem gerekirse oyunda doğru zamand ainternetinizi kapatırsanız bug oluyor para kasabiliyorsunuz onu yapmaya çalışıyorum sadece arkadan internet kapatabilsem yeter.

Anladığım kadarıyla Cayo Perico Heist bugını yapmaya çalışıyosunuz. İnterneti kesmek için elinizle Ethernet kablosunu çekebilirsiniz. Ben bu şekilde yapıyorum. Eğer yapamıyorsanız bu videodaki programı indirip kısayol ile yapabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladığım kadarıyla Cayo Perico Heist bugını yapmaya çalışıyosunuz. İnterneti kesmek için elinizle Ethernet kablosunu çekebilirsiniz. Ben bu şekilde yapıyorum. Eğer yapamıyorsanız bu videodaki programı indirip kısayol ile yapabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet. Ethernet kullanmıyorum maalesef çekemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı