Merhaba GTA 5 küçük ekran oynamak istiyorum ama Alt Tab yaparak başka bir şey açtığımda ( örneğin ufak bir video) oyun donuyor. Sadece ön plandaysa açık kalıyor. Sebebi nedir? Edit: Laptopum
O zaman Rockstar Games Launcher'da windows tuşu ile ilgili bir ayar. Onu bulup açmayı deneyin. Ayar tam olarak nerede bilmiyorum. Kurcalamanız gerek maalesef.
Merhaba GTA 5 küçük ekran oynamak istiyorum ama Alt Tab yaparak başka bir şey açtığımda ( örneğin ufak bir video) oyun donuyor. Sadece ön plandaysa açık kalıyor. Sebebi nedir? Edit: Laptopum.
Doğruyu söylemem gerekirse oyunda doğru zamanda internetinizi kapatırsanız bug oluyor para kasabiliyorsunuz onu yapmaya çalışıyorum sadece arkadan internet kapatabilsem yeter yanlız doğru zamanda yapmalıyım oyunu da görmem lazım
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz
Doğruyu söylemem gerekirse oyunda doğru zamand ainternetinizi kapatırsanız bug oluyor para kasabiliyorsunuz onu yapmaya çalışıyorum sadece arkadan internet kapatabilsem yeter.
Anladığım kadarıyla Cayo Perico Heist bugını yapmaya çalışıyosunuz. İnterneti kesmek için elinizle Ethernet kablosunu çekebilirsiniz. Ben bu şekilde yapıyorum. Eğer yapamıyorsanız bu videodaki programı indirip kısayol ile yapabilirsiniz:
Anladığım kadarıyla Cayo Perico Heist bugını yapmaya çalışıyosunuz. İnterneti kesmek için elinizle Ethernet kablosunu çekebilirsiniz. Ben bu şekilde yapıyorum. Eğer yapamıyorsanız bu videodaki programı indirip kısayol ile yapabilirsiniz: