H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 26 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar GTA 5 indirdim kurulum dosyası 80 GB'dı oyunu kurup kurulum dosyasını sildim sorun olmuş mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2020
Arkadaşlar GTA 5 indirdim kurulum dosyası 80 GB'dı oyunu kurup kurulum dosyasını sildim sorun olmuş mudur?
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2020 #2 Korsan'a destek vermiyoruz. Artı 0 Eksi
KS KS H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 26 Şubat 2020 #3 Pwieh dedi: Korsan'a destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... . Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2020 Artı 0 Eksi
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 26 Şubat 2020 #4 Oyunu kurduktan sonra o dosyalar bir işe yaramaz zaten. Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 26 Şubat 2020 #5 Legendd dedi: Oyunu kurduktan sonra o dosyalar bir işe yaramaz zaten. Genişletmek için tıkla... 80 GB'dı sildim. O yüzden içimde bir endişe var. Artı 0 Eksi
Legendd dedi: Oyunu kurduktan sonra o dosyalar bir işe yaramaz zaten. Genişletmek için tıkla... 80 GB'dı sildim. O yüzden içimde bir endişe var.
Nightswt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 1.180 Çözümler 4 26 Şubat 2020 #6 Pwieh dedi: Korsan'a destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Steam'den hiç indirmedin herhalde. Steam'den de oyun indirilebiliyor. Artı 0 Eksi
Pwieh dedi: Korsan'a destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Steam'den hiç indirmedin herhalde. Steam'den de oyun indirilebiliyor.
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 26 Şubat 2020 #7 Silinen üye dedi: Arkadaşlar GTA 5 indirdim kurulum dosyası 80 GB'dı oyunu kurup kurulum dosyasını sildim sorun olmuşmudur? Genişletmek için tıkla... Dediğinden gram anlamadım. Biraz açar mısın sorununu? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar GTA 5 indirdim kurulum dosyası 80 GB'dı oyunu kurup kurulum dosyasını sildim sorun olmuşmudur? Genişletmek için tıkla... Dediğinden gram anlamadım. Biraz açar mısın sorununu?
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 26 Şubat 2020 #8 Silinen üye dedi: Korsan değil. Para ile indirdim. Genişletmek için tıkla... Steam veya social club ile alınan oyunlarda kurulum dosyası indirmiyor ki sadece oyunu indiriyor. Sen nasıl aldın oyunu? Oyun açılıyorsa sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Korsan değil. Para ile indirdim. Genişletmek için tıkla... Steam veya social club ile alınan oyunlarda kurulum dosyası indirmiyor ki sadece oyunu indiriyor. Sen nasıl aldın oyunu? Oyun açılıyorsa sıkıntı yok.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2020 #9 Nightswt dedi: Steam'den hiç indirmedin herhalde. Steam'den de oyun indirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Legendd dedi: Steam veya social club ile alınan oyunlarda kurulum dosyası indirmiyor ki sadece oyunu indiriyor. Sen nasıl aldın oyunu? Oyun açılıyorsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevabı vermiş. Artı 0 Eksi
Nightswt dedi: Steam'den hiç indirmedin herhalde. Steam'den de oyun indirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Legendd dedi: Steam veya social club ile alınan oyunlarda kurulum dosyası indirmiyor ki sadece oyunu indiriyor. Sen nasıl aldın oyunu? Oyun açılıyorsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevabı vermiş.
KS KS H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 26 Şubat 2020 #10 Berk ync dedi: Dediğinden gram anlamadım. Biraz açar mısın sorununu? Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdim 80 GB kurulum dosyası vardı o kurulum dosyasını sildim. İçinde data 1 data 2 gibi dosyalar vardı. Sorun olurmu onu soruyorum. Artı 0 Eksi
Berk ync dedi: Dediğinden gram anlamadım. Biraz açar mısın sorununu? Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdim 80 GB kurulum dosyası vardı o kurulum dosyasını sildim. İçinde data 1 data 2 gibi dosyalar vardı. Sorun olurmu onu soruyorum.