H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 26 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar GTA 5 indirdim kurulum dosyası 80 GB'dı oyunu kurup kurulum dosyasını sildim sorun olmuş mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2020
Arkadaşlar GTA 5 indirdim kurulum dosyası 80 GB'dı oyunu kurup kurulum dosyasını sildim sorun olmuş mudur?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.768 Makaleler 13 Çözümler 705 26 Şubat 2020 #11 Sen oyunu nereden satın aldın? Artı 0 Eksi
O Oluapjpj Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 736 Makaleler 3 26 Şubat 2020 #12 Silinen üye dedi: Oyunu indirdim 80 GB kurulum dosyası vardı o kurulum dosyasını sildim. İçinde data 1 data 2 gibi dosyalar vardı. Sorun olurmu onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Torrent'e destek yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyunu indirdim 80 GB kurulum dosyası vardı o kurulum dosyasını sildim. İçinde data 1 data 2 gibi dosyalar vardı. Sorun olurmu onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Torrent'e destek yok.
KS KS H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 26 Şubat 2020 #13 Pwieh dedi: Arkadaş cevabı vermiş. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar forumda korsan indirme linki atmak yasak. Onun ile ilgili sorunlar yasak değil diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Pwieh dedi: Arkadaş cevabı vermiş. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar forumda korsan indirme linki atmak yasak. Onun ile ilgili sorunlar yasak değil diye biliyorum.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.768 Makaleler 13 Çözümler 705 26 Şubat 2020 #14 Oyunu kurduysanız hata yoksa, kurulumu sildiyseniz problem olmayacaktır, iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 26 Şubat 2020 #15 Silinen üye dedi: Arkadaşlar forumda korsan indirme linki atmak yasak. Onun ile ilgili sorunlar yasak değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Korsana destek her türlü yasak. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar forumda korsan indirme linki atmak yasak. Onun ile ilgili sorunlar yasak değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Korsana destek her türlü yasak.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2020 #16 Silinen üye dedi: Arkadaşlar forumda korsan indirme linki atmak yasak. Onun ile ilgili sorunlar yasak değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... En başta korsan değil para ile indirdim dediniz. Şimdi silmişsiniz yazdığınızı. Sonra da korsan kullandığınızı itiraf ediyorsunuz. Bu forumda korsana her türlü destek yasaktır. Kuralları okumanız dileğiyle. İyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar forumda korsan indirme linki atmak yasak. Onun ile ilgili sorunlar yasak değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... En başta korsan değil para ile indirdim dediniz. Şimdi silmişsiniz yazdığınızı. Sonra da korsan kullandığınızı itiraf ediyorsunuz. Bu forumda korsana her türlü destek yasaktır. Kuralları okumanız dileğiyle. İyi sosyaller.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.917 Makaleler 26 Çözümler 517 26 Şubat 2020 #17 Kurulum dosyalarının içinden oyun dosyaları çıkartılıp kuruluyor. Setup ayrı, çıkartılmış olan dosyalar ayrı. Bir problem olmayacaktır. Artı 0 Eksi
Kurulum dosyalarının içinden oyun dosyaları çıkartılıp kuruluyor. Setup ayrı, çıkartılmış olan dosyalar ayrı. Bir problem olmayacaktır.