- Makaleler
- 3
CD'yi sevmediğimi söylemedim ki, sen yanlış anlamışsın. Bir de hava cıva yapıyor. Kutulu her zaman en iyisi sıkıldığında satılır ama dijital satılmaz.
Dijital sevmiyorsan neden konu açtın?
CD'yi sevmediğimi söylemedim ki, sen yanlış anlamışsın. Bir de hava cıva yapıyor. Kutulu her zaman en iyisi sıkıldığında satılır ama dijital satılmaz.
İkisini de alın.![]()
Öncelikle merhaba beyhude hocam, ☝Zeka pırıltısı 2 GTA alıp ne yapacak.
Sergilemek istediğini nasıl anladınız şahsen öyle bir şeyden bahsettiğini görmedim.Öncelikle merhaba beyhude hocam, ☝
Arkadaş ikisi arasında kalmış ve gördüğüm o ki kutulu alıp sergilemek de istiyor. Bir yandan da dijital sürüm arasında kalmış.
Bu senaryoda en güzeli ikisini alıp birini sergilemek olup, dijital sürümü de oynamak olacaktır.![]()
Kutulu başka neden alırsınız konsol için?Sergilemek istediğini nasıl anladınız şahsen öyle bir şeyden bahsettiğini görmedim.
Satabilmek için alınır , arkadaşın sergilemek için alacağını sanmıyorum.Kutulu başka neden alırsınız konsol için?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.