GTA 5 Legacy mi Enhanced mi?

ben fivem giremediğim için gta5 i silip tekrar yükleyecektim ama 2 tane olmuş haberim yoktu ve bendeki haberim olmadan güncellenmişmi ne öyle bişey olmuş dosya klasörüne fivem atarken gördüm enhanced ne dedim bi an, fivemi de klasöre atarken sorun yaşadım düzelmesi için şuan legacy mi yoksa enhanced mi indirmem gerekiyor yardımcı olabilecek birisi varmı

Enhanced kendi basına baska bır oyun yanı sılıp o 90 GB'yi indirirsen gene GTA'yı oynarsın yukleme surelerı oyuncu sayıları daha hızlı serverlar bır tık daha ıyı korunuyor DLSS falan var optimizasyon iyi benim modded hesabım vardı mıgrate yapamadıgım ıcın yenı hesaptan başladım bence kesınlıkle Enhanced oynamaya deger.

eski hesapla oynayabiecekmiyiz 37m param var ona göre harcayıp tadını çıkaracağım son günler

GTA 5 legacydeki Online hesabını enhancede aktarabiliyor muyuz ona göre yapacagım güncellemeyi
evet hem online hemde arabaların ve paraların otomatik olarak geçiyor diye biliyorum ama emin olmak için youtube u kullanabilirsin

Herkesin sorusuna cevap vereyim legacy(şimdiki) sürümünde Online filan her şey aynı kalacak FiveM hala legacy üzerinden filan oynayacak eğer arkadaşınız legacy sürümünde ise oynamak için sizin de legacy sürümünde olmanız lazım. Enchanted Edition zorunlu değil isteyen oynayacak ve legacy sürümündeki hesapları Enchanted Edition'a aktarabileceğiz.

İki sürümde de Online kalacak, sadece arkadaşınızla oynamak istiyorsanız ikinizin sürümüde aynı olması lazım.

Evet

Epic'te maalesef ön-yükleme yok sadece Steam ve Rockstar Launcher'da var.

Ayrıca bu GTA 5'ün üstüne güncelleme olarak değil bildiğiniz yeni oyun gibi çıkacak. Kütüphanenizde GTA 5 Legacy ve GTA 5 Enchanted diye iki ayrı oyun olacak.
hocam merhaba öncelikle. Ben gta yı birkaç gün önce indirdim ve çok yüksek ihtimal enhanced versiyonunu indirmişim ve fivemi gta5.exe dosyasına atarken sorun oluştu ve gta.exe dosyası klasörde gözükmedi oyunu ve epic gamesi silip tekrar yükledim sorun düzelecek mi emin değilim ama şuan arada kaldım enhanced yüklersem aynı fivem sorununu yaşamaya devam edermiyim yada çözmek için eski versiyonu olan Legacy imi indirmeliyim yardımcı olabilir misiniz rica etsem

Son düzenleme:
evet hem online hemde arabaların ve paraların otomatik olarak geçiyor diye biliyorum ama emin olmak için youtube u kullanabilirsin

hocam merhaba öncelikle. Ben gta yı birkaç gün önce indirdim ve çok yüksek ihtimal enhanced versiyonunu indirmişim ve fivemi gta5.exe dosyasına atarken sorun oluştu ve gta.exe dosyası klasörde gözükmedi oyunu ve epic gamesi silip tekrar yükledim sorun düzelecek mi emin değilim ama şuan arada kaldım enhanced yüklersem aynı fivem sorununu yaşamaya devam edermiyim yada çözmek için eski versiyonu olan Legacy imi indirmeliyim yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Enhanced versiyonu ile fivem uyumlu değil. Legacy yükleyin.

Ayrı oyun olarak çıkmış. Eskisi de Legacy olmuş. Ben var olan oyunun üstüne güncelleme gelecek zannettim.
İki ayrı oyun olarak çıkması iyi olmuş, böylece sistemi yetmeyen arkadaşlar Legacy'den devam edebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı