GTA 5 Legacy'deki eşyalar Enhanced'de yok

Gchould

Hectopat
Arkadaşlarla legacy oynuyorduk sonra dediler Enhanced daha iyi, legacyi silip Enhanced yükledik ama Legacy'deki araçlarım, binalarım vs. Enhanced de yok. Para verdiğim bütün şeyler yok ve bana para olarak geri dönmüş yani ilk Enhanced'e giriş yaptığımdaki gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarla legacy oynuyorduk sonra dediler Enhanced daha iyi, legacyi silip Enhanced yükledik ama Legacy'deki araçlarım, binalarım vs. Enhanced de yok. Para verdiğim bütün şeyler yok ve bana para olarak geri dönmüş yani ilk Enhanced'e giriş yaptığımdaki gibi.
Online diyorsanız aktarırken seçmeniz gerekiyordu profilimi aktar diye. Eğer seçtiyseniz ve gelmedilerse desteğe yazmayı deneyin. Çoğu kişi sorunsuzca geçirdi profilini.

Online diyorsanız aktarırken seçmeniz gerekiyordu profilimi aktar diye. Eğer seçtiyseniz ve gelmedilerse desteğe yazmayı deneyin. Çoğu kişi sorunsuzca geçirdi profilini.

Uzun süreden sonra ilk GTA indirdiğimde özle bir seçenek gelmişti ona bastım ama arkadaşlar dedi bizde legacy var bende Enhanced'i silip legacyden devam ettim. Bu durumda ne yapmam lazım?

Uzun süreden sonra ilk GTA indirdiğimde özle bir seçenek gelmişti ona bastım ama arkadaşlar dedi bizde legacy var bende Enhanced'i silip legacyden devam ettim. Bu durumda ne yapmam lazım?
Legacy'de tüm ilerlemeniz önceki gibi kalmakta. Yeni sürümde ise dediğim gibi aktarma yapmadıysanız karakterler eşitlenmez. Tekrar aktarma yapılamıyor. Aktarım tek seferlik maalesef. Yapmadıysanız geçmiş olsun.

Sonradan menü üzerinden yapılabiliyor.
Aktarım bir kere yapıldıktan sonra yapılamıyor yazmakta.
1750714021717.png

1750714163513.png

Eğer bir kere yapıldıysa tekrar olmaz. Yapılmadıysa tekrar yapılabilir. Hocam seçtim ama gelmedi demiş. Yani yapmış ama yanlış aktarılmış olarak anladım ben.

Aktarım bir kere yapıldıktan sonra yapılamıyor yazmakta.
Eki Görüntüle 2519193

Eğer bir kere yapıldıysa tekrar olmaz. Yapılmadıysa tekrar yapılabilir.
Evet, bu aktarmayı bir kez yapınca tekrar yapılamıyor. Ben Enhanced'a ilk girdiğinde Legacy'deki karakterini geçirmediyse ve yeni karaker açtıysa sonradan geçirme şansından bahsediyorsun sandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı