L Legendknights Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 948 Çözümler 3 26 Aralık 2023 #31 Treal dedi: Hileyi yaptım ya anlaşılma süresi ne kadar dır. Mesela 1 ay geçse ban olmadıysa ban atma ihtimalleri kaç. Genişletmek için tıkla... Eğer sadece para ve level hilesi yaptıysanız ve aynı gün ban yemediyseniz sonrasında yeme ihtimaliniz baya düşük. Tabii her zaman küçükte olsa bir ihtimal olacak, bir ban dalgası sırasında küçük bir ihtimal de olsa araya karışabilirsiniz.
Treal dedi: Hileyi yaptım ya anlaşılma süresi ne kadar dır. Mesela 1 ay geçse ban olmadıysa ban atma ihtimalleri kaç. Genişletmek için tıkla... Eğer sadece para ve level hilesi yaptıysanız ve aynı gün ban yemediyseniz sonrasında yeme ihtimaliniz baya düşük. Tabii her zaman küçükte olsa bir ihtimal olacak, bir ban dalgası sırasında küçük bir ihtimal de olsa araya karışabilirsiniz.
5 585599 Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 903 Çözümler 8 13 Ocak 2024 #32 Treal dedi: Hileyi yaptım ya anlaşılma süresi ne kadar dır. Mesela 1 ay geçse ban olmadıysa ban atma ihtimalleri kaç. Genişletmek için tıkla... Hocam ban yediniz mi bende tekrardan yapacağım da.
Treal dedi: Hileyi yaptım ya anlaşılma süresi ne kadar dır. Mesela 1 ay geçse ban olmadıysa ban atma ihtimalleri kaç. Genişletmek için tıkla... Hocam ban yediniz mi bende tekrardan yapacağım da.
T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #33 585599 dedi: Hocam ban yediniz mi bende tekrardan yapacağım da. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yemedim 200 level artı 20M bastım yaklaşık 3 hafta olacak ban yemedim.
585599 dedi: Hocam ban yediniz mi bende tekrardan yapacağım da. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yemedim 200 level artı 20M bastım yaklaşık 3 hafta olacak ban yemedim.