Çözüldü GTA 5 "loading story mod"da kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

krokez

Centipat
Daha fazla  
Eskiden sıkıntısız 30-40 saniyede açılan GTA şu an saatlerce beklesem bile açılmıyor. Mod dosyalarını vs. her şeyi sildim, oyunu silip tekrar yükledim yine de hala açılmıyor.
(Epic Games'ten aldım.)

Çözüm
Hangi oyun platfromundaysa onun desteğine başvurmanız biraz daha sağlıklı olacaktır.
Epic Games'e yazdım onlar beni Rockstar Games'e yönlendirdiler.
Rockstar'da geçiştiriyor,antivirüs yüzünden vs. diyor.

Eskiden sıkıntısız 30-40 saniyede açılan GTA şu an saatlerce beklesem bile açılmıyor. Mod dosyalarını vs. her şeyi sildim, oyunu silip tekrar yükledim yine de hala açılmıyor.
(Epic Games'ten aldım.)
Beyler Rockstar Games desteğe başvurun bi şekilde çözüyorlar.
(Epic Games'ten aldım.)
benim de başıma gelmişti bu, türkçe yamayı kaldırıp dili ingilizceye çevirerek düzeltmiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Hangi oyun platfromundaysa onun desteğine başvurmanız biraz daha sağlıklı olacaktır.
Epic Games'e yazdım onlar beni Rockstar Games'e yönlendirdiler.
Rockstar'da geçiştiriyor,antivirüs yüzünden vs. diyor.

(Epic Games'ten aldım.)
Beyler Rockstar Games desteğe başvurun bi şekilde çözüyorlar.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı