Epic Games'e yazdım onlar beni Rockstar Games'e yönlendirdiler.Hangi oyun platfromundaysa onun desteğine başvurmanız biraz daha sağlıklı olacaktır.
Beyler Rockstar Games desteğe başvurun bi şekilde çözüyorlar.Eskiden sıkıntısız 30-40 saniyede açılan GTA şu an saatlerce beklesem bile açılmıyor. Mod dosyalarını vs. her şeyi sildim, oyunu silip tekrar yükledim yine de hala açılmıyor.
(Epic Games'ten aldım.)
eskiden sıkıntısız 30-40 saniyede açılan GTA şu an saatlerce beklesem bile açılmıyor. Mod dosyalarını vs. her şeyi sildim, oyunu silip tekrar yükledim yine de hala açılmıyor.
(Epic Games'ten aldım.)
Intel Core i7-10750H CPU @2.60GHZBilgisayar donanımlarınız nedir?
benim de başıma gelmişti bu, türkçe yamayı kaldırıp dili ingilizceye çevirerek düzeltmiştim yanlış hatırlamıyorsam.Eskiden sıkıntısız 30-40 saniyede açılan GTA şu an saatlerce beklesem bile açılmıyor. Mod dosyalarını vs. her şeyi sildim, oyunu silip tekrar yükledim yine de hala açılmıyor.
(Epic Games'ten aldım.)
Türkçe yama vs. hiçbir şey yok oyunda oyunu sıfırdan kurdum.benim de başıma gelmişti bu, türkçe yamayı kaldırıp dili ingilizceye çevirerek düzeltmiştim yanlış hatırlamıyorsam.
Türkçe yama vs. hiçbir şey yok oyunda oyunu sıfırdan kurdum.
Epic Games'e yazdım onlar beni Rockstar Games'e yönlendirdiler.Hangi oyun platfromundaysa onun desteğine başvurmanız biraz daha sağlıklı olacaktır.
Beyler Rockstar Games desteğe başvurun bi şekilde çözüyorlar.Eskiden sıkıntısız 30-40 saniyede açılan GTA şu an saatlerce beklesem bile açılmıyor. Mod dosyalarını vs. her şeyi sildim, oyunu silip tekrar yükledim yine de hala açılmıyor.
(Epic Games'ten aldım.)

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.