GTA 5 LSPDFR hangi pluginsleri kurmak gerek?

Şuan problemsiz oynayabiliyorsanız logun tam oluşması için biraz devam edin, crash aldığınızda veya sıkılıp çıktığınızda pluginleri görebilmem için RagePluginHook.log dosyasını gönderin.

Erişim izni nasıl veriliyor ben de bilmiyorum ya farklı bir yere yükleyin ya da
LSPD First Response: [TRACE] Player went on duty.
satırının altındaki pluginlerin olduğu kısmı gönderin.
Tamam

Yine 2 3 kez crash verdi isterseniz eklentileri sileyim.

Son düzenleme:
Şuanki pluginlerde sorun yok, Rage Native UI'yi indirip içindeki xml ve dll dosyalarını GTA V klasörüne atarak güncelleyin. Sonraki pluginlerde RAGENativeUI.dll dosyasını atmanıza gerek yok, genelde içindekiler eski oluyor.
Hocam hiç uğraşmıyıp oyunu eski haline döndürüp sizin attıklarınızı kursam daha temiz olmazmı hem pluginlerde yeni olur.

Baştan kuruyorum hocam.

Son düzenleme:
Sizin attıklarınız daha iyi değilmi?

Eki Görüntüle 2418939

Hangisini seçmem gerek.
Benim attıklarımdan hiçbiri outdated değil. pluginleri tercihinize göre kurabilirsiniz, calloutlardan ise hepsini kurabilirsiniz tekrara düşüp sıkmasın diye fazla eklemeye çalıştım bildiklerimden.
https://www.lcpdfr.com sitesinden de plugin ve callout kurabilirsiniz fakat Build 8757'den üst bir build için olmasına dikkat edin.

Kırmızı olan bütün modları silecek, turuncu olan bütün modları başka bir klasöre taşıyacak. Kırmızıya tıklayın, online gireceğiniz zamanlarda da kullanabilirsiniz turuncuya tıklayarak.

Benim attıklarımdan hiçbiri outdated değil. pluginleri tercihinize göre kurabilirsiniz, calloutlardan ise hepsini kurabilirsiniz tekrara düşüp sıkmasın diye fazla eklemeye çalıştım bildiklerimden.
https://www.lcpdfr.com sitesinden de plugin ve callout kurabilirsiniz fakat Build 8757'den üst bir build için olmasına dikkat edin.

Kırmızı olan bütün modları silecek, turuncu olan bütün modları başka bir klasöre taşıyacak. Kırmızıya tıklayın, online gireceğiniz zamanlarda da kullanabilirsiniz turuncuya tıklayarak.
Hocam şimdi attığınız her şeyi yüklüyorum kurulumda yardımcı olurmusunuz? Birde çevirme ve radar modu varmı?

Trainerlar farketmez değilmi istediğimi kurabilirim yani?

Hocam şimdi attığınız her şeyi yüklüyorum kurulumda yardımcı olurmusunuz? Birde çevirme ve radar modu varmı?

Trainerlar farketmez değilmi istediğimi kurabilirim yani?
Kurulumda plugins ve lspdfr klasörlerini ve varsa dll gibi dosyaları GTA V klasörüne atmalısınız, başka türlü kurulum gerekenlerin içinde kurulum şekli yazıyor zaten.

Çevirme LSPDFR'ın kendisinde var, aracın arkasına geçip sirenleri 3 kere J tuşuna basıp son kademeye getirip shift basın. Çevirme kurmayı kastediyorsanız Scene Manager (Shift+T) ile araçların gideceği rotayı belirleyip Stop The Ped (G) ile trafiği yavaşlatıp 2 kere E basarak araçları durdurabilirsiniz.
Radar için aşağıdakilere bakabilirsiniz:
Speed Radar Lite araçtayken önünüzdeki aracın hızına bakabilirsiniz.
Prowler Radar radar aracı için daha uygun.
Speed Radar NumPaddeki noktayla radar kurabilirsiniz. Ben de bunu kullanıyorum, eski API kullanıyor fakat ben henüz sıkıntı çıkardığını görmedim. Kurmak için ayrıca LUA Plugin, Script Hook V, Script Hook V Dot Net (ana sürümü crash verdiği için şuan nightly sürümü kullanılıyor) gerekiyor.
Lidar Gun

Çevirmelerde ve destek isterken menülerin üst üste binmemesi için lspdfr\keys.ini dosyasından TRAFFICSTOP_INTERACT_Key=None ve BACKUP_MENU_Key=None olarak ayarlayın.

Trainerlardan istediğinizi kurabilirsiniz, Menyoo ve Simple öneririm.

1739029395599.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı