hermus_c Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 321 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL I3 14100F RTX 4060-500GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci-Kaynakçı 9 Şubat 2025 #41 FL3xune dedi: ARMAS EXPERT Siren Sesi V3 ben bunu kullanıyorum ama link kaldırılmış olabilir son zamanlarda batırdılar TurkishMods'u. Genişletmek için tıkla... Halletim hocam o işide Polis üniforma paketi varmı bildiğiniz.
FL3xune dedi: ARMAS EXPERT Siren Sesi V3 ben bunu kullanıyorum ama link kaldırılmış olabilir son zamanlarda batırdılar TurkishMods'u. Genişletmek için tıkla... Halletim hocam o işide Polis üniforma paketi varmı bildiğiniz.
FL3xune Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 188 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7700X ASUS TUF B650 Plus Gigabyte RTX 3070 GSkill Trident Z5 2x16 GB DDR5 6400 MHz Samsung 990 PRO 2x2 TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2025 #42 hermus_c dedi: Halletim hocam o işide Polis üniforma paketi varmı bildiğiniz. Genişletmek için tıkla... EUP için mi NPC için mi?
hermus_c dedi: Halletim hocam o işide Polis üniforma paketi varmı bildiğiniz. Genişletmek için tıkla... EUP için mi NPC için mi?
hermus_c Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 321 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL I3 14100F RTX 4060-500GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci-Kaynakçı 9 Şubat 2025 #43 FL3xune dedi: EUP için mi NPC için mi? Genişletmek için tıkla... EUP için.
FL3xune Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 188 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7700X ASUS TUF B650 Plus Gigabyte RTX 3070 GSkill Trident Z5 2x16 GB DDR5 6400 MHz Samsung 990 PRO 2x2 TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2025 #44 hermus_c dedi: EUP için. Genişletmek için tıkla... Google'a Turkish Uniform Pack yazarsan bulursun.
hermus_c Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 321 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL I3 14100F RTX 4060-500GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci-Kaynakçı 10 Şubat 2025 #45 https://www.mediafire.com/file/mkq0ggmcsib2ru5/RagePluginHook.log/file hocam bu crash nedendir?
FL3xune Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 188 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7700X ASUS TUF B650 Plus Gigabyte RTX 3070 GSkill Trident Z5 2x16 GB DDR5 6400 MHz Samsung 990 PRO 2x2 TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2025 #46 hermus_c dedi: https://www.mediafire.com/file/mkq0ggmcsib2ru5/RagePluginHook.log/file hocam bu crash nedendir? Genişletmek için tıkla... Random crash, bundan sonra yeni konu açmanız daha doğru olur.
hermus_c dedi: https://www.mediafire.com/file/mkq0ggmcsib2ru5/RagePluginHook.log/file hocam bu crash nedendir? Genişletmek için tıkla... Random crash, bundan sonra yeni konu açmanız daha doğru olur.
hermus_c Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 321 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL I3 14100F RTX 4060-500GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci-Kaynakçı 10 Şubat 2025 #47 FL3xune dedi: Random crash, bundan sonra yeni konu açmanız daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz. Oyunu adam gibi yaptım sonunda.
FL3xune dedi: Random crash, bundan sonra yeni konu açmanız daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz. Oyunu adam gibi yaptım sonunda.
Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #48 FL3xune dedi: Kendi mod listem bu şekilde herhangi bir sorunuz olursa yazabilirsiniz: Emergency Lighting System EUP Menu EUP Law Order EUP Serve Rescue Disarm Immersive Effects Police Tape Scene Manager Tourniquet Automatic Roadblocks Auto Patrol Callout Interface CompuLite ELS Siren Extender Grammar Police Plain Sight Stop Aiming At Cops Stop The Ped Ultimate Backup Attempted Crime Callouts Basic Callouts Callouts T FIB HRT Callouts Forestry Callouts Kuchera Callouts Maniac Callouts Simple Callouts UK Callouts United Callouts Unsafe Callouts Türk araçlar ve üniformalarla oynamak isterseniz bu sitelere bakabilirsiniz: GTA5-Mods.com - Your source for the latest GTA 5 car mods, scripts, tools and more. En Güncel Oyun Modları - TurkishMods https://www.lcpdfr.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu eklentilerin ve LSPDFR'ın özelliklerinin hangi tuşla kullanılacağının bir listesi var mı acaba çok fazla tuş var ve hiçbirini bilmiyorum.
FL3xune dedi: Kendi mod listem bu şekilde herhangi bir sorunuz olursa yazabilirsiniz: Emergency Lighting System EUP Menu EUP Law Order EUP Serve Rescue Disarm Immersive Effects Police Tape Scene Manager Tourniquet Automatic Roadblocks Auto Patrol Callout Interface CompuLite ELS Siren Extender Grammar Police Plain Sight Stop Aiming At Cops Stop The Ped Ultimate Backup Attempted Crime Callouts Basic Callouts Callouts T FIB HRT Callouts Forestry Callouts Kuchera Callouts Maniac Callouts Simple Callouts UK Callouts United Callouts Unsafe Callouts Türk araçlar ve üniformalarla oynamak isterseniz bu sitelere bakabilirsiniz: GTA5-Mods.com - Your source for the latest GTA 5 car mods, scripts, tools and more. En Güncel Oyun Modları - TurkishMods https://www.lcpdfr.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu eklentilerin ve LSPDFR'ın özelliklerinin hangi tuşla kullanılacağının bir listesi var mı acaba çok fazla tuş var ve hiçbirini bilmiyorum.
FL3xune Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 188 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7700X ASUS TUF B650 Plus Gigabyte RTX 3070 GSkill Trident Z5 2x16 GB DDR5 6400 MHz Samsung 990 PRO 2x2 TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2025 #49 Slyrox dedi: Hocam bu eklentilerin ve LSPDFR'ın özelliklerinin hangi tuşla kullanılacağının bir listesi var mı acaba çok fazla tuş var ve hiçbirini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Plugins ve Plugins\LSPDFR klasörünün içinde her pluginin yapılandırma dosyası olması lazım onlardan bakabilirsiniz.
Slyrox dedi: Hocam bu eklentilerin ve LSPDFR'ın özelliklerinin hangi tuşla kullanılacağının bir listesi var mı acaba çok fazla tuş var ve hiçbirini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Plugins ve Plugins\LSPDFR klasörünün içinde her pluginin yapılandırma dosyası olması lazım onlardan bakabilirsiniz.
Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #50 FL3xune dedi: Plugins ve Plugins\LSPDFR klasörünün içinde her pluginin yapılandırma dosyası olması lazım onlardan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu crashreport a bir bakar mısın nve yükledikten sonra olmaya başladı https://www.lcpdfr.com/forums/topic/135306-nve-crashing-lspdfr-and-gta-rph/ Buradaki çözümü uyguladım ama sadece LSPDFR'ı load etmeme yardımcı oldu sonra yine crash verdi. Dosya Ekleri crash.txt 365,4 KB · Görüntüleme: 8
FL3xune dedi: Plugins ve Plugins\LSPDFR klasörünün içinde her pluginin yapılandırma dosyası olması lazım onlardan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu crashreport a bir bakar mısın nve yükledikten sonra olmaya başladı https://www.lcpdfr.com/forums/topic/135306-nve-crashing-lspdfr-and-gta-rph/ Buradaki çözümü uyguladım ama sadece LSPDFR'ı load etmeme yardımcı oldu sonra yine crash verdi.