mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 GTA 5'te map böyle oldu. Nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2024
kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 478 15 Temmuz 2024 #2 Yeni başladıysanız, görev yaparak haritayı açıyorsunuz. Artı 1 Eksi
E Emirhan Dağkıran Femtopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.70GHZ P-CORE Max 5.00 GHZ; 45W NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12 17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz 1TB M.2 SSD PCIe 4.0 x4 Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 Hocam şaka mı yapıyorsunuz? Artı 0 Eksi
berat8395 Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 mrhheinz dedi: GTA 5'te map böyle oldu. Nasıl düzeltirim? Eki Görüntüle 2253127 Genişletmek için tıkla... Hocam bu Save dosyasında bir bug eğer yedek save dosyanız yoksa çok çok zor sanırım. Tüm haritayı dolaşarak tekrar açmanız lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
mrhheinz dedi: GTA 5'te map böyle oldu. Nasıl düzeltirim? Eki Görüntüle 2253127 Genişletmek için tıkla... Hocam bu Save dosyasında bir bug eğer yedek save dosyanız yoksa çok çok zor sanırım. Tüm haritayı dolaşarak tekrar açmanız lazım.
KS KS mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #5 kasketa dedi: Yeni başladıysanız, görev yaparak haritayı açıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır harita tamdı oyunun yarısını bitirdim diyebiliriz berat8395 dedi: Hocam bu Save dosyasında bir bug eğer yedek save dosyanız yoksa çok çok zor sanırım. Tüm haritayı dolaşarak tekrar açmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Anladım oyun işleyişini bozmuyor sorun yok sadece kötü gözüküyor. Artı 0 Eksi
kasketa dedi: Yeni başladıysanız, görev yaparak haritayı açıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır harita tamdı oyunun yarısını bitirdim diyebiliriz berat8395 dedi: Hocam bu Save dosyasında bir bug eğer yedek save dosyanız yoksa çok çok zor sanırım. Tüm haritayı dolaşarak tekrar açmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Anladım oyun işleyişini bozmuyor sorun yok sadece kötü gözüküyor.
kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 478 15 Temmuz 2024 #6 mrhheinz dedi: Hayır harita tamdı oyunun yarısını bitirdim diyebiliriz Anladım oyun işleyişini bozmuyor sorun yok sadece kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce yaşamamıştım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bug olabilir hocam. Biraz zahmetli olabilir ama gezerek açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
mrhheinz dedi: Hayır harita tamdı oyunun yarısını bitirdim diyebiliriz Anladım oyun işleyişini bozmuyor sorun yok sadece kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce yaşamamıştım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bug olabilir hocam. Biraz zahmetli olabilir ama gezerek açabilirsiniz.
berat8395 Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #7 mrhheinz dedi: Hayır harita tamdı oyunun yarısını bitirdim diyebiliriz Anladım oyun işleyişini bozmuyor sorun yok sadece kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm olarak raporlarsanız çok mutlu olurum. Artı 0 Eksi
mrhheinz dedi: Hayır harita tamdı oyunun yarısını bitirdim diyebiliriz Anladım oyun işleyişini bozmuyor sorun yok sadece kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm olarak raporlarsanız çok mutlu olurum.
KS KS mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #8 kasketa dedi: Daha önce yaşamamıştım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bug olabilir hocam. Biraz zahmetli olabilir ama gezerek açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hepiniz sağ olun. Artı 0 Eksi
kasketa dedi: Daha önce yaşamamıştım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bug olabilir hocam. Biraz zahmetli olabilir ama gezerek açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hepiniz sağ olun.