GTA 5 Menyoo menü açılmıyor

ZaferDLL

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 Legacy'e Menyoo yükledim ancak F8 de F7 de hiçbir türlü çalışmıyor, Staff'tan da baktım, ne yapabilirim?

Çok detaylı belirtmemişsiniz,sürümler uyuşmuyor olabilir modun kurulumunu yanlış yapmış olabilirsiniz bu ikisi en büyük nedenlerden biri.

Nereden indirebilirim?
Mod kurmayı kendiniz biliyorsanız internete Script Hook V ve yanınada şuanda kullanmış olduğunuz sürümü yanına yazın aratın sonra dosyayı indirip oyunun direk dosyasına atın,bilmiyorsanız Youtube üzerinde videoları var dediğim gibi sürümlerin uyuşması şart.

Mod kurmayı kendiniz biliyorsanız internete Script Hook V ve yanına da şu anda kullanmış olduğunuz sürümü yanına yazın aratın sonra dosyayı indirip oyunun direk dosyasına atın, bilmiyorsanız YouTube üzerinde videoları var dediğim gibi sürümlerin uyuşması şart.

Hocam GTA 5'in son sürümünü kullanıyorum kaç oluyor o söyleme ihtimaliniz var mı yoksa son sürüm yazsam çıkar mı?

Son sürüm "V3504"

Hocam GTA 5'in son sürümünü kullanıyorum kaç oluyor o söyleme ihtimaliniz var mı yoksa son sürüm yazsam çıkar mı?
Hocam yada uğraşmanıza gerek yok,oyunun dosyalarındaki tüm menyoo yazan dosyaları silin ve size attığım videodaki gibi kurulum yapın

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı