GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?

GTA 5'i çok az oynadım ama pek sarmadı.
En çok oynadığım ve en sevdiğim GTA 3 grafikleri şimdi tabi ki kötü de aşırı zevkli oyun.
GTA SA ve GTA VC de güzel oyunlardır.
GTA 4'ü ise oynama fırsatı bulamadım bir ara fırsat bulursam bakacağım.

GTA 5'in hikâyesi beni pek sarmadı. Hikâye kısmında San Andreas'ın daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Teknik olarak hem kendi dönemleriyle hem de birbirleriyle kıyaslarsak GTA 5 açık ara önde. GTA 5'in açık dünyası daha canlıyken, GTA San Andreas'ın açık dünyası devasa bir büyüklüğe sahip. Açıkçası zor bir kıyaslama ama nostalji avantajıyla GTA San Andreas derim. 😄

Gerçekten çok büyük bir harita ve yapacak aktivite çok ama ne yazık ki dünya ölü gibi yaşamıyor. :(
Kesinlikle öyle. Açık dünyası da biraz canlı olsa gerçekten bir başyapıt olabilirdi, bir de PC'deki hatalar olmasa tabii. Yine de 2004 yılına göre gerçekten rakipsiz bir oyun.
Kesinlikle öyle. Açık dünyası da biraz canlı olsa gerçekten bir başyapıt olabilirdi, bir de PC'deki hatalar olmasa tabii. Yine de 2004 yılına göre gerçekten rakipsiz bir oyun.
Yanlış anlaşılma olmasın, rakipsiz çünkü Half-Life 2'nin dengi olamaz 😁

Geçenlerde GTA 5 bitti ve kendimi boşluktayım gibi hissediyorum. GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?
Yorum yaparken o oyunları kendi dönemlerine göre yargılarsanız daha güzel olur.
Sanırım GTA SA daha iyi. Grafikleri 5'e göre iyi olmasa da sağlam bir hikayesi var. Her ne kadar GTA SA'yı bitiremesem de (3. şehri açtıktan sonra uçak ehliyeti alamadım, Save dosyası indirip de oynamak istemedim açıkçası) çok güzel oyundu.
GTA 4 grafikleri ve hikayesi bakımından nasıldır? Oynanmalı mı? Mafya serisine başlamayı düşünüyotum. Hangi mafya oyunu daha güzel? Yoksa zamanında Epic Games'ten ücretsiz aldığım Watch Dogs2 mi oynayayım?
Gta 5 i yama ve mod yükleyerek daha güzel hâle getirebilirsin

GTA San Andreas'ın anıları büyük bende. Oynamak için zamanında kırk takla atmıştım. En sonunda elime PS2 DVD'si geçmişti de oynayabilmiştim. Hatırlıyorum oyuna girdiğim ilk anı. Benim için büyük bir deneyim olmuştu. GTA 5 ise grafik ve fiziği normal olarak iyi olan bir oyun. Gerisi yok bence. Online tarafına ağırlık veriyor Rockstar. Yani para, para ve PARA!

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı