GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?

Geçenlerde GTA 5 bitti ve kendimi boşluktayım gibi hissediyorum. GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?
Yorum yaparken o oyunları kendi dönemlerine göre yargılarsanız daha güzel olur.
Sanırım GTA SA daha iyi. Grafikleri 5'e göre iyi olmasa da sağlam bir hikayesi var. Her ne kadar GTA SA'yı bitiremesem de (3. şehri açtıktan sonra uçak ehliyeti alamadım, Save dosyası indirip de oynamak istemedim açıkçası) çok güzel oyundu.
GTA 4 grafikleri ve hikayesi bakımından nasıldır? Oynanmalı mı? Mafya serisine başlamayı düşünüyotum. Hangi mafya oyunu daha güzel? Yoksa zamanında Epic Games'ten ücretsiz aldığım Watch Dogs2 mi oynayayım?

Mafia 1 Definitive Edition sonra Mafia 2 (orijinal) Mafia 3'ü bilemiyorum ama Mafia 2 efsane.

Grafikleri 5'e göre iyi olmasa da sağlam bir hikayesi var.
Oyunları kendi dönemine göre yargılayın dedikten sonra grafikleri GTA V'e göre daha düşük demeniz de ilginç. GTA V'e göre derseniz 2004 oyununu 2013'e göre yargılamış oluyorsunuz. :)

GTA San Andreas, dönemine göre harika bir oyundur, günümüzde de bir efsanedir. Ara ara indirip hikayesini bitiririm hala.

Güzel midir bilemem fakat teknik olarak GTA V daha iyidir. Ama nostalji sağ olsun San Andreas'ın seveni daha çok ki ben de GTA San Andreas'ı daha çok sevenlerdenim.

GTA SA'nın yeri bende daha ayrıdır, özeldir benim için. Ben GTA SA diyorum. Keşke bir Remastered GTA SA görebilsek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı