GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?

GTA: SA = Zamanına göre çok güzel grafikli, akla gelemeyecek detayları bulunan, yaklaşık 8 yıl boyunca haritasını gezdiğim, araba modları yüklediğim, MTA gibi platformlarda arkadaşlarımla binlerce saat oynayıp üstüne bir de 2 adet MTA sunucusu kurmama vesile olan oyundur kendisi.

GTA 4 = Zamanına göre harika fizikleri olan, sırf iç karartan atmosferi yüzünden (ben de nefret ediyorum) grafik modu yükleyip, hikayeyi tamamlamadan, Online modunda deli gibi oynadığım oyundur.

GTA 5 = Gelmiş geçmiş en iyi GTA oyunlarından birisidir. Fizikleri, grafikleri, hikayesi kesinlikle muhteşem bir oyundur. Fizik ve hikaye açısından önceki oyunlar kadar iyi olmasa da Online modu bile oyunu 7 senedir oynattığı, oynatmaya devam ettiği oyundur.

Tabii ki de GTA 5. Fakat bu GTA SA oyununun kötü olduğunu göstermez. GTA 5'in hikayesini bir defa bitirdim ondan sonra online ve single modunda çeşitli şeyler yaptım. Sıkılınca girip yarış, parkur veya ilginç şeylerle uğraşmak sıkıntıyı gideriyor. Modlayıp farklı arabalarla otobanda farklı şeyler denemek de kafamı dağıtıyor. GTA San Andreas'ı oynadığım zamanlarda yine mod yaparak sıkıldığımda girip bir yarım saat bir saat kadar takılıp sıkıntıyı atıyor ve keyifli vakit geçiriyordum. GTA San Andreas'ın hikayesini bir kaç defa bitirdim ve hiç birinde sıkılmadım. GTA 5'te görevleri baştan yapacağımı pek sanmıyorum ama heistler sayesinde onlarca yeni görev ve onlarca yapılacak yeni şey oluyor.

GTA 4 benim pek sevmediğim bir oyundur. İlk çıktığı dönemde fark etmemiştim fakat güncel dönemde oynadığımda atmosferinin ne kadar basık olduğunu hissettim. Bu da benim oyun süreme yansıdı bitiremeden bıraktım.

Ben GTA SA'dan nefret etmiş birisiyim şahsen bir oyunun hikayesi yeterli değildir bir oyunu kurtarmak için.

Araba zıplatma ve araba yarışları dolayından ben de nefret ediyorum. Her araba yarışına katılırken ben
1607441061023.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı