MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 12100F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 2-3 gün önce GTA 5 satın aldım ve mod kurmak istiyorum, ban sebebi mi? Kuracağım modlar araba modları falan. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023
2-3 gün önce GTA 5 satın aldım ve mod kurmak istiyorum, ban sebebi mi? Kuracağım modlar araba modları falan.
NiCOkings Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 430 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #11 Teknocuk dedi: Mod kuruluyken Online girersen pek sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Oyundaki anti cheat büyük oranda kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam modlan Online girmeye zaten izin vermiyor oyun Online sadece yamayla falan girebilirsin o da ban sebebi diye geçiyor ama kimseyi pek banlamıyorlar yine de alınacak risk değil bence. Artı 0 Eksi
Teknocuk dedi: Mod kuruluyken Online girersen pek sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Oyundaki anti cheat büyük oranda kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam modlan Online girmeye zaten izin vermiyor oyun Online sadece yamayla falan girebilirsin o da ban sebebi diye geçiyor ama kimseyi pek banlamıyorlar yine de alınacak risk değil bence.
KS KS MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 12100F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #12 Yiğit Fatin Tatar dedi: Kurarsınız ancak o şekilde Online giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yiğit Fatin Tatar dedi: Kurarsınız ancak o şekilde Online giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.