GTA 5 Mod Menu dosyası virüslü mü?

İyi de virüs olup olmaması sizin kullanımınıza bağlı değil ki. Zaten şu son 2 senede virüs diye bir şey kalmadı hepsi trojan arkada işlevini yapıyor siz de değil sanıyorsunuz.

40 bölü 72 yapmış virüs.
Zaten dosya obfuscate edilmiş o yüzden antivirüslerin çoğu tespit edememiş attığı dosyayı.

VT sonucuna bakarak sıkıntılı olduğuna kanaat getiremezsiniz. False-possitive olabilir :)
Hocam dosya obfuscate edilmiş zaten dosyanın bir diğer sürümüne bakıldığında virüs olduğu görünüyor (farklı sürümler de olabilir ancak düşük ihtimal).

Hocam dosya obfuscate edilmiş zaten dosyanın bir diğer sürümüne bakıldığında virüs olduğu görünüyor (farklı sürümler de olabilir ancak düşük ihtimal).
Tam olarak anlamak için Hybrid-Analysis raporu çıkartması en doğrusu olur işte. Çünkü burası Falcon sandbox raporu çıkartıyor. Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox

Tabii false positive bu kesin güvenli demiyorum. Bu tarz 3.taraf dosyalara asla tamı tamına güvenilmez. Silip daha yüklememesi en temizi olur ancak çok istiyorsa yukarıda dediğim gibi.

Tam olarak anlamak için Hybrid-Analysis raporu çıkartması en doğrusu olur işte. Çünkü burası Falcon sandbox raporu çıkartıyor. Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox

Tabii false positive bu kesin güvenli demiyorum. Bu tarz 3.taraf dosyalara asla tamı tamına güvenilmez. Silip daha yüklememesi en temizi olur ancak çok istiyorsa yukarıda dediğim gibi.
Hocam zaten behaviour kısmına baktığımızda GTA için kullanılan bir mod menü yerine daha farklı şeylere de baktığı görünüyor. Ancak bunlar da %100 kesinlik vermiyor ama bence indirip çalıştırıp risk almasına gerek yok.

Hocam zaten behaviour kısmına baktığımızda GTA için kullanılan bir mod menü yerine daha farklı şeylere de baktığı görünüyor. Ancak bunlar da %100 kesinlik vermiyor ama bence indirip çalıştırıp risk almasına gerek yok.
Doğru diyorsunuz hocam. Bir daha yüklememek üzere bilgisayardan kökten def edilmesi en mantıklısı.

GTA 5 için bir mod menü indiriyorum, indirme linkini VirusTotal URL taramasından tarattım.
Sonuç attığım fotoğraftaki gibidir, sizce virüslü müdür? Dosyayı indirip öylede tarattırsam mı? Kaspersky, Malwarebytes virüs olarak görmemiş.

Eki Görüntüle 1612113

Kaspersky ve MW bir şey demiyorsa sıkıntı yoktur hocam.

Dosyayı silip Malwarebytes ile tarama yaptım bir sorun çıkmaz değil mi hocam?
Olmaz hocam. Bu kadar paranoyak olmaya da gerek yok dosyayı açmadıysanız bir şey olacağını sanmıyorum. Malwarebytes temiz diyorsa yüksek ihtimalle temizdir sisteminiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı