Çözüldü GTA 5 mod nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MEnes54

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5'te önceden bir mod indirmiştim şimdi sileceğim ama silemiyorum GTA 5 dosyasına giriyorum fazladan dosya da göremedim. Yardım eder misiniz nasıl sileceğim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).png
    231,2 KB · Görüntüleme: 90
Çözüm
Onu çıkardım az önce girdim oyuna yine vardı mod bir de o video 2-3 yıl öncesinin o zamandan beri güncelleme gelmedimi oyuna dosyalar arttı o zaman 80 GB falandı oyun şu an 116 GB.
Gelen güncelleme online için geliyor. Oyununuzun dosyalarını videodaki hale getirdiğinizde mod kalmaması gerek normalde. Fakat siz mod kurarken oyununuzun ana dosyalarına kurmuş olabilirsiniz, bu durumda oyunu silip yüklemekten başka çözüm yok.
Arkadaşlar GTA 5'te önceden bir mod indirmiştim şimdi sileceğim ama silemiyorum GTA 5 dosyasına giriyorum fazladan dosya da göremedim. Yardım eder misiniz nasıl sileceğim?
Boyut olarak küçük olan dosyaları silin sonra oyun dosyalarını doğrulayın. Aman dikkat oyunun büyük dosyalarını silmeyin.

Boyut olarak küçük olan dosyaları silin sonra oyun dosyalarını doğrulayın. Aman dikkat oyunun büyük dosyalarını silmeyin.

Dün doğrulamıştım hatta birkaç dosya eksikti 4 GB indirdi ama mod hala duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğrulamadan önce sildiniz mi dosyaları?

Uzun süredir girmiyordum hatta bilgisayarı sıfırlamıştım sonra bir daha gireyim dedim güncelleme gelmiş herhalde doğruladı dosyaları sonra da 4 GB indirdi doğrulandı yani.

Hocam bu videoda dosyaları çıkarın diyor ama ben mod dosyalarını bulamıyorum gözükmüyor

Bu videoda gösterilen dosyalar haricindeki dosyaları silin. Örneğin; toxmod.dll

Bu videoda gösterilen dosyalar haricindeki dosyaları silin. Örneğin; toxmod.dll

Onu çıkardım az önce girdim oyuna yine vardı mod bir de o video 2-3 yıl öncesinin o zamandan beri güncelleme gelmedimi oyuna dosyalar arttı o zaman 80 GB falandı oyun şu an 116 GB.

Gelen güncelleme online için geliyor. Oyununuzun dosyalarını videodaki hale getirdiğinizde mod kalmaması gerek normalde. Fakat siz mod kurarken oyununuzun ana dosyalarına kurmuş olabilirsiniz, bu durumda oyunu silip yüklemekten başka çözüm yok.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…